2777
2789
عنوان

شیرینی بردن برای مدیر در روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 39 پست
بله دانشجوی یکی از رشته های دبیری ام  شیرینی حتما میبرم شاید یه هدیه کوچیک هم برای مدیر و معاو ...

آها چقدر خوب 

تمایل دارین که برا کارورزی یا تدریس تو اون مدرسه باشین؟ یا نه همینطوری میرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها چقدر خوب  تمایل دارین که برا کارورزی یا تدریس تو اون مدرسه باشین؟ یا نه همینطوری میرین

ولی روز معلم برای عرض ادب به معلم ها و مدیرم میرم

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
@خربوریدان

سلام کار بسیار عاقلانه و زیبایی هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
میتونه مخصوص بگه خانم مدیر اینو برا خودتون آوردم ،ببرید خونه یا حتی زنگ آخر بهش بده.یا شکلات فانتزی ...

مدیر آقاست دبستان پسرانه میره

میگه شیرینی بگیریم ی کیلو اینا بعد ببرم حالا مدیر خواست پخش میکنه بین همکارا برا معلم راهنما هم کادو میخواد ببره 

میگه یهو نگن که داره خودشیرینی میکنه 

ی همچنین چیزی هست دیگ کادو یا شیرینی ببرن مدرسه به عنوان معلم یا همکار؟

مدیر آقاست دبستان پسرانه میره میگه شیرینی بگیریم ی کیلو اینا بعد ببرم حالا مدیر خواست پخش میکنه بین ...

نه بابا من مدیرم اینقدر میارن درجا باز میکنم همه بخورن .خودم هدیه برا مدیر می‌بردم قبلا