estoesmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 460 عنوان رنگ مو چی خوبه؟ 242 بازدید | 9 پست سلام چطورین من الان دو باره که موهامو رنگ میکنم بعد از سه روز که میرم حموم رنگ موهام میریزه و خیلی کمرنگ میشه☹️ هر دوبار از دو مارک مختلف استفاده کردم رنگ موی دینوری و آرکیا.شما مارک رنگ موی عالی با ماندگاری بالا میشناسین؟ 1403/02/02 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
estoesmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 460 رنگ خب چرا؟ یعنی چون دکلره دارم میره؟ خب دکلره که لازمه
samane_sohrab عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7074 خب چرا؟ یعنی چون دکلره دارم میره؟ خب دکلره که لازمه دکلره یک بار بزنی روشن بشه هر رنگی بزنی کم کم میرهبعد زیرش یه نارنجی رنگ میمونهاگر دوبار شارژ کنی رنگش روشن و قشنگ میشه اگر دکلره خارجی باشه ولی باز رنگ پذیریش به شدت میاد پایین و خیلی زودتر پاک میشهدفعه سوم دکلره کنی کلا میریزه
estoesmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 460 دکلره یک بار بزنی روشن بشه هر رنگی بزنی کم کم میره بعد زیرش یه نارنجی رنگ میمونه اگر دوبار شارژ ک ... ای بابا. حالا راه حلش چیه؟ من میخوام یه رنگ قهوه ای تیره بزنم دیگه بمونه برام. نمیخوام دیگه رنگ کنم ولی وقتی میزنم با یه بار شستن میریزه
samane_sohrab عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7074 ای بابا. حالا راه حلش چیه؟ من میخوام یه رنگ قهوه ای تیره بزنم دیگه بمونه برام. نمیخوام دیگه رنگ کنم& ... همین دیگهراهی نیست حتی مشکی هم بکنی بازم رنگش میگرده تا حدودیبعد دیگه رنگ روشن هم نمیشه بکنیمگر چند دفعه شارژ کنی پشت سر همولی خب بازم پاک میشه و موهاتم آسیب زیادی میبینن