بعد لج کردی گفت دلم برات خیلی تنگ شده مرگ من بیا تصویری ولی من خیلی شلخته بودم نصف شب هم بود نمیتونستم پاشم به خودم برسم تو تماس تصویری هم قبلاً امتحان کردم خیلییییی بد میشم بچه ها 😐اصن اعتماد به نفسش نداشتم بعد الان باهام قهر کرده چی بگم از دلش دراد ، مهمه که درک کنه وقتی میگم نمیتونم😐هول گرفتم برا بعد نامزدی چطور میخام تصویری بگیرم وای
اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تو همون نبودی که میگفتی استرس دارم تو عکسای نامزدیمون خوب نیوفتم؟
دقیقا
اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️
از بچگی تخریب شدم مقایسه شدم مسخره شدم و همین باعث شده اینجور بار بیام
نمیدونم چرا باید کسی مثه تورو تخریب کنن یکم از رفتارای خودت میگی
کلا من چون سختی تو زندگیم خیلییی کشیدم درونگرا بار اومدم
تنهابودم همش
خانواده خیلی تخریب میکرد خیلی اذیت میکرد
مثلا داشتم آرایش میکردم یه سری
بعد مامانم با جدیت کامل گفت هی به خودت بسابون آخرم هیشکی نگات نمیکنه
درصورتی که همه میگن خیلی نازی