دروود دوستان با همسایه ی طبقه بالایی که هرشب مراسم 😐 دارن و صدای عملیات و ... زیاده بحدی که ما بیدار میشیم چ باید گفت؟ درسته خونه ی خودشه چار دیواری اختیاری و مالک هس و بمن ربطی نداره این خانم تنها هر کی بیاد و بره خونه ش .. ولی خدایی از خواب بیدار میشیم ینی تو این چند ماهی که اومدیم اینجا یک خواب درست و حسابی نداشتم ...پنبه و اینا هم بدم میاد بذارم تو گوشم . بنظرتون آیا مستقیم بهش بگیم یا نه؟
بگو خواهر کاه واسه خودت نیست کاهدون ک برا خودته ب فکر ما نیستی ب فکر سلامتی خودت باشه چ طرزشه بااین وضع مجبور ی روز در میون بری بدوزی
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اون سری یه کلیپ خارجی بود توهتل بود خانمه راهرو رواباد کرده بود مرده با یه تعجبی درحال فیلم گرفتن از ...
من یکی دیدم داشتن از خونه رو به رو فیلم میگرفتن دختره یجوری غاره میزد حتی صداش تلم.به هم میومد نوشته بود دادهش اسیر نگرفتی ک ارومتر🤣
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من یکی دیدم داشتن از خونه رو به رو فیلم میگرفتن دختره یجوری غاره میزد حتی صداش تلم.به هم میومد نوشته ...
غاره میزد؟! شیرازی هستی؟! 😂😂😂
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اقایان درخواست دوستی ندید. خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖