2777
2789
عنوان

دلم ميخواد گنج پيدا كنم😍 شما چي؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5093 بازدید | 54 پست

داداش یکی از موکلای منم پیدا کرده بود اطراف آذربایجان غربی اما خب چه فایده بعدش مثل اینکه کلی بلا سرش آوردن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش یکی از موکلای منم پیدا کرده بود اطراف آذربایجان غربی اما خب چه فایده بعدش مثل اینکه کلی بلا سر ...

وااااي:( چرا خب بنده خدارو

❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️
😂😂😂😂😂 اونو که باد نبرد.....لولو برد

هزار الله اکبر ب لولو  

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
من ك نميخوام برم دنبالش كلا ميگم كاش يه پول يهويي ميومد دستم :) 

منم وقتی عقد بودم شرایط  فشار میاورد خیلی ازین فکرا میکردم.من بیشتر دنبال یه کیف پول تو خیابون بودم😆😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

يكي از فاميلاي همسرم زيره زمينه خونشون گنج پيدا كرد زندگيشون كلا تغيير كرد

مثل اينكه مقدار زيادي طلا بوده و يه مقدار عتيقه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

داداش زنداييم پيدا كرد چند سال پيش هيچي نداشتن اما الان چند تا خونه چند تا ماشين بايد بلد باشي ابش كني ! ما ك نه شانس داريم نه بلديم:(

❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️
من ارزو دارم اختلاس کنم    

خیلی خوب بود😂😂

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

شهرمن یه منطقه ای هست خیلی ازش گنج پیداشده اکثرا تو لوورن الان

انقد دوس دارم منم برم دنبال این ماجراها

ولی بگیرنت چوب درآستین😊

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز

جرمش به دلیل حفاری غیر قانونی و تجاوز به اموال عتیقه که جز آثار باستانی هست سه تا ۶ سال حبس داره

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏