2777
2789
روبیکا و ایتا دارم

اینارو من ندارم ...ببین خب من واقعن دونه دونه نمیتونم برای هرکدوم برات توصیح یدم خلاصه بگم واسه آراش و استرست دوش نمک گاهی بگیر مثلن هفته ای یه بار به نیت رفع انرژیهای منفی وجودت

خونتووباید پاکسازی کنی ازانرژیهای منفی که توضیح دادنیه طولانیه نمیتونم برات بنویسم 

بعدم شما خیانت دیدی دنبال بچه دار شدنم ا این ادم هستی!!!

عجیبه واقعن..ولی اگه واقعن دلت میخواد میخواستم با ریکی ککت کنم اونم قبلش کارت بندازم اگه به صلاحت باشه

واسه آرامشتم باز فقط ریکی

من چون خودم درمانگر ریکی هستم خواستم با خودت تو اینستا هماهنگ شم حداقل یه جلسه یه ربعه برات ارسال کنم 

واسه افرادیکه من ریکی ارسال میکنم اونا مشعول کار خودشونن ومن هرروز دارم براشون  تایم میذارن و ارسال میکنم اونام نیازنیست کاری کنن فقط میان دایرکت از روند رو به بهبودیشد میگن ولی امشب میخواستم چون خیلی مشکلات داری یه ربع فقط ولسه آرامشت باخودت هماهنگ شم وبه نیتت اگاهانه بفرستم وبگم و اون تایم چیکار کنی

البته تاثیر جمعیشم ااثرگذاره فرقی نداره

همین گلم که اینستا نداستی نشد

اینارو من ندارم ...ببین خب من واقعن دونه دونه نمیتونم برای هرکدوم برات توصیح یدم خلاصه بگم واسه آراش ...

دستت درد نکنه

توضیح دادین میگم واقعا احتیاج دارم به آرامش برسم ولی هر بار یه مانع میشه این وسط برای هر کارییم

واقعا هر فیل شکنی میزنم کار نمیکنه حتی پولی هم گرفتم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینارو من ندارم ...ببین خب من واقعن دونه دونه نمیتونم برای هرکدوم برات توصیح یدم خلاصه بگم واسه آراش ...

واقعا شما چقد خوب هستین برای همه وقت و انرژی میزارین 

بازم اگه تونستی برای پاکسازی خونه بنویسید

من اصلا وسایل اضافی ندارم تو خونه ولی بازم ریخت و پاش هست

واقعا شما چقد خوب هستین برای همه وقت و انرژی میزارین  بازم اگه تونستی برای پاکسازی خونه بنویسی ...

وسایل خاصی نمیخواد دوتا عود متفاوت نه مثل هم یعنی بوهاش فرق کنه..یه شمع وارمر سفید..یه کاسه اب و نمک

وسایل خاصی نمیخواد دوتا عود متفاوت نه مثل هم یعنی بوهاش فرق کنه..یه شمع وارمر سفید..یه کاسه اب و نمک

نه منظورم از وسایل اضافی وسایل اضافی خونه بود زیاد چیزی نمیزارم تو خونه 

خوب اون وسایل ها گفتی عود اینا چیکار کنم فرقی نداره بوی عودا چی باشه 

نه منظورم از وسایل اضافی وسایل اضافی خونه بود زیاد چیزی نمیزارم تو خونه  خوب اون وسایل ها گفتی ...

دوتا عود با دوبوی متفاوت مثل هم نباشن

یه شمع وارمرسفید

یه کاسه اب نمک ایناروبذارتوسینی شمع و عودها رو روشن کن

از یه قسمت خونه شروع کن مثلن آشپزخونه بذار ۳ دقیقه‌بمونه

بعد مثلن پذیرایی ۳ دقیقه هم اونجاها بعد اتاقدخوابات هردوکدوم سه دقیقه تو حمومم همینطور ولی توی سرویس بهداشتی نباید بداری اخرسر برمیگردونی سر جای اولش مثلن همون آشپزخونه و تا آخری که شمع و عودها بسوزن بمونن اخرسرم ظرف آب ننک رو خالی کن تو کاسه توالت

دوستان من تا حدزیادی از متافیزیک میدونم و درمانگرریکی و انرژی شفابخشم و خودمم فوق لیسانس روانشناسی خوندم فا.ل تاروتم میگیرم پیج کاریمو میذارم کاری داشتین یا صحبت و مشاوره ای در خدمتم.      reiki.ramila

دوستان من تا حدزیادی از متافیزیک میدونم و درمانگرریکی و انرژی شفابخشم و خودمم فوق لیسانس روانشناسی خ ...

میشه در مورد  ت  روت توضیح بدید؟شنیدم ولی نمیدونم چیه

من آن تو ام،مرا به من باز مده

آلودگی فرکانسی داری

این یعنی چی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
این یعنی چی

بعضی کارها فرکانس منفی دارند و باعث جذب آلودگی میشن،بعضی افراد هم دیوار دفاعی شون ضعیفتر هست ،این آلودگی ها بیشتر اذیتش می کنند،مثلا پیش دعا نویس رفتن،هر گونه جمیل و جادو،احضار روح،رفتن زیاد به قبرستان،حرف زدن و درد دل با اموات،اگر یکی از نزدیکانتون هم این کارها و انجام بده امکان داره که شما ضعیف باشید و به شما حمله بشه،کارهای دیگه هم هست مثل قطع درختان،اذیت به حیوانات،بردن آبروی افراد،یک نفر رو میشناسم خواهرش اهل احضار روح هست ولی متاسفانه به ایشون که ضعیفتر هست حمله میشه

من آن تو ام،مرا به من باز مده

بعضی کارها فرکانس منفی دارند و باعث جذب آلودگی میشن،بعضی افراد هم دیوار دفاعی شون ضعیفتر هست ،این آل ...

جالب بود ولی هیچ  کدومش رو انجام ندادم 😢

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم