2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریکی چیه

انرژی الهی و کیهانی که تو بدن همه ما وجودداره ولی بخاطر انرژیهای منفی مثل غصه..نفرت..کینه..خشم ...خاطرات منفی و ....مسیر جریانش تو بدنمون مسدود شده و اگه این انسدادهاباز بشن هم تو بدن جریان پیدا میکنه هم مارو کانال میکنه واسه رفع تمام مشکلات دیگران

انرژی الهی و کیهانی که تو بدن همه ما وجودداره ولی بخاطر انرژیهای منفی مثل غصه..نفرت..کینه..خشم ...خا ...

موقع نماز بدن لرزه میگیرم یا کلا میخوام قران و نماز بخونم خوابم میگیره یا مریض میشم 

کلا بدون دلیل زیاد بیمار میشم طوری که فقط دراز کش میشم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
انرژی الهی و کیهانی که تو بدن همه ما وجودداره ولی بخاطر انرژیهای منفی مثل غصه..نفرت..کینه..خشم ...خا ...

اونوقت چطور این مسیر رو بازکنبم ؟ حتی به تغدیه هم زیاد اهمیت میدم که هر چیزی رو نخوریم هر چند خودم زیاد اهل غذا نیستم !

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
هاله ها و چاکراهات در تعادل نیستن چون

چاره چیه ؟ اکثر مواقع دلگرفتگی و حس خفگی هم دارم

اونوقت چطور این مسیر رو بازکنبم ؟ حتی به تغدیه هم زیاد اهمیت میدم که هر چیزی رو نخوریم هر چند خودم ز ...

باید مورد همسویی توسط مستر قرار بگیرین

من خودم پیج دارم نتایج رو در حد کم البته اونجا گذاشتم 

میتونین برین ببینید

reiki.ramila

باید مورد همسویی توسط مستر قرار بگیرین من خودم پیج دارم نتایج رو در حد کم البته اونجا گذاشتم  ...

قصد تبلیغ ندارم

فقط هدفم آگاه‌ سازی و کمک به مردمه

من عاشق درمانگری و کمک به کسانی هستم که مشکل دارن

مشکلشون که حل میشه از ذوقم همیشه اشک میریزم

2790
2778
2791
2779
2792