2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید مورد همسویی توسط مستر قرار بگیرین من خودم پیج دارم نتایج رو در حد کم البته اونجا گذاشتم  ...

اگه امروز نا ساعت ۲ یعنی دوساعت دیگه بیاید دایرکتم اسم و فامیل و شهرتون و بنویسین به نیت آرامش همتون ساعت ۶ بعدازظهر یه ریکی همگانی به مدت یکربع واستون رایگان ارسال میکنم

فقط تو اون تایم باید صاف بشینید توی یه جای آروم و نیت کنید که یکربع از من به نیت آرامشتون ریکی دریافت میکنید

فلز رو هم مثل طلا از خودتون دورکنید و تو این یه ربع زبونتونو به سقف دهان بچسبانید

اگه امروز نا ساعت ۲ یعنی دوساعت دیگه بیاید دایرکتم اسم و فامیل و شهرتون و بنویسین به نیت آرامش همتون ...

اگرم تک نیت رایگان میخواید تا دوساعت دیگه یعنی ساعت ۲ اسم خودتونو نیتتونو برام دایرکت کنید

اگرم نیتتون احساسیه اسم کیس احساسیتونم بنویسید

فقط مشخص کنید داوطلب دریافت ریکی هستید یا تک نیت

اینم هدیه من به شما دوستای گلم

ذهنتونم باز و آروم باشه حتمن و در آرامش

سلام عزیزم واقعا من آرامش ندارم خود به خود دچار استرس شدید میشم بچه دار نمیشم گره پشت گره مریضی پشت مریضی خیانت دیدن استرس خیانت هم شما بیار روش 

جوری شده بخدا نمیتونم حتی به خودم خونه زندگیم هم برسم

سلام عزیزم واقعا من آرامش ندارم خود به خود دچار استرس شدید میشم بچه دار نمیشم گره پشت گره مریضی پشت ...

بیا دایرکت پیجم با ویس صحبت کنیم نمیتونم اینهمه مواردوتایپ کنم برات

چی بگم

من میتونم با ریکی آرامش بدم

گاهی همگانی ارسال میکنم واسه یه سری افراد رایگان

اونایی هم که مشکل دارن از هرنوعی جسمی..روحی..روانی..روابط..مالی..احساسی و...

ازم درمان میخوان که اون دیگه رایگان نبست چون من باید هرروز بدون وقفه روی خواسته شون کار کنم با تکنیکهای مختلف و ریکی ارسال کنم

هیچی بیخیال. من داغون هستم حوصله کل کل ندارم. ببخشید پیام دادم

خواهش میکنم مشخصه اعصاب ندارید وگرنه من حرف بدی نزدم فقط سوالت کلی بود پرسیدم چی بگم یعنی شفافتر بهم بگی چی میخوای بدونی

موفق باشی