ارجمندزاده مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 300 عنوان کیپی گوش 58 بازدید | 12 پست دکتر چندتا رفتم نوار هم دادم گفتن سالمی ولی بعد گذشت یک ماه هنوز کیپه حتی دو بار هم ساکشن کردم. کسی هست اینجور شده باشه؟؟ حتی قطره و... هم استفاده کردم باز اونجوریه 1403/02/02 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25932 اگه عفونت داره درمانش کن «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
nemari عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 544 شاید عفونت باشه اگه نه بخاطر استرس و طبع سرده باید بیخیالش بشی شش ماه استرستم تو زندگی کنترل کنی اینو دکتر بهم گفت برا دردایی که منشایی ندارن ام آرآی رفتی؟اگه هم بارداری ممکنه بخاطر هورمون های نامتعادل باشه
nemari عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 544 من مجردم باردار چی😭 یه ام آرآی برو خیالت که راحت شد دیکه فقط بیخیالش شو و عادات زندگیتو تصحیح کنهندزفری ممنوعاسترس ممنوعغذاها نامناسب با طبع بدنت ممنوعساعت خواب صحیح واینا
ارجمندزاده مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 300 شاید عفونت باشه اگه نه بخاطر استرس و طبع سرده باید بیخیالش بشی شش ماه استرستم تو زندگی کنترل کنی این ... نه التهاب کانال گوش داشتم که گفت برطرف شده ولی باز کیپم همین دیروز ساکشن کردم ولی بازم کیپه
ارجمندزاده مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 300 یه ام آرآی برو خیالت که راحت شد دیکه فقط بیخیالش شو و عادات زندگیتو تصحیح کن هندزفری ممنوع استرس م ... ام آر ای چرا
nemari عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 544 نه التهاب کانال گوش داشتم که گفت برطرف شده ولی باز کیپم همین دیروز ساکشن کردم ولی بازم کیپه خب ی مشکلی داشتی باید صبرکنی خودش خوب میشه حموم که میری موم گوش ژله ای بگیر استفادا کن آب داخلش نره ی مدت
ارجمندزاده مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 300 خب ی مشکلی داشتی باید صبرکنی خودش خوب میشه حموم که میری موم گوش ژله ای بگیر استفادا کن آب داخلش نره ... از 6 فروردین تا الان درگیرم