2777
2789

شوهر من روز تعطیل توی کارش نداره

هر ۷ روز هفته از ۸ صبح تا ۱۱ شب سرکاره 

فقط بعضی وقتا بهش مرخصی میدن اونم چون من تو این شهر غریبم پیشم باشه ببرتم بیرون یکم با هم باشیم اینجوری توافق کرده مه فقط یه نصف روز تا شب پیش خانمم باشم 

امروز مثلا از ظهر میاد ساعت ۱،۲ دیگه نمیره تا فردا 

اونم مادر شوهرم می‌خواد بیاد اینجا😐

من الان یک هفته تمام تو خونه م همس منتظر امروز بودم با شوهرم برم یکم بیرون 

دیشب نامانش زنگ زد که من فردا میام خونه شما شبم میخوام بمونم😐 به شوهرتم بگو بهم پول بزنه میخوام برم بازار خرید 😐

ما این فروردین ماه با اینکه شوهرم انقددد زحمت میکشه باز کم آورده بودیم هفته آخر فروردین تو حساب شوهرم زیر ۲ تومن پول مونده بود تو حساب من ۲۰۰ تومن 

اینم از ما توقع پول داره 😐

پدر شوهرمم زنده س هنوز ولی چن وقته با هم قهر کردن ( زاتا زیاد پول نمیده بهش قهر هم نبودن)

مادر شوهرم خودش میدونه ما تازه عروس داماد هستیم کلی قسط و‌ وام و بدبختی داریم میگه به من پول بزنه من برم بازار خرید😐

به منم گفت بیام دنبالت با هم بریم 

توزوخدا بگین یه بهونه جور کنم نرم حوصله بازار با اونو‌ ندارم 🤦🏻‍♀️به شوهرم گفتم گفت میری برو ولی اضلاااا دلم نیست

چرا اینجوذی میکنه اصلا ؟😐

من باید چیکار کنم الان؟😐

متاهل🧿❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من نمیتونم بیام کاردارم میخوام ناهار بپزم با احترام دکش کن😅

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

قشنگت درکت میکنم اینکه همسرت هرروز سرکار می‌ره و فقط امروز سرکار نمیره و امروز هم قرار نیست با هم باشید قشنگ میفهممت

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مگه هر هفته یه روز استراحت نداره؟  خوب یه هفته شم مادرش بیاد ببینش چه اشکالی داره ؟

عزیزم خب الان دو هفته س با هم نرفتیم بیرون اون هفته نتونست بیاد خونه 

بعدشم خب بیاد یکی دو ساعت بمونه بره 

شب موندن واسه چیهههه وا

متاهل🧿❤️

حق رو به مامانش هم میدم که بخواد پسرش رو ببینه

زیاد سخت نگیر میگذره اصلا ارزش نداره

شوهرت فرار نمیکنه تا آخر عمر بسته به جونت

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

ببینید

شما باید یاد بگیرید بی رودربایستی به مادر شوهرت بگی امروزمیخای با شوهرت بری بازار نه با مادرش

به ایشونم.  بگو.  شب بیاد, چون شما دارید میرید بیرون

اگه از الان شل بگیری, از اینم سف تر میخوری

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه
مگه هر هفته یه روز استراحت نداره؟  خوب یه هفته شم مادرش بیاد ببینش چه اشکالی داره ؟

میگه هرروز می‌ره سرکار حتی پنجشنبه جمعه هم سرکار می‌ره همسرش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
میتونی زنگش بزنی توضیح بدی که امروز شوهرت مرخصی داره وومیخوایید بیرون برید یه روز دیگه بیاد؟

ن بابا امقدددد همه چیو بزرگ میکنه 

یه بار گفتیم نیا کار داریم گفته بود اینا منو از خونه انداختن بیرون به همه😐

متاهل🧿❤️

گلم از همین اول کار خودتو وابسته شوهر نکن که حتمن اون باشه ببرت خرید یا ببره بگردونه 

باشگاهی جایی برو دوست پیدا کن یا که تنهایی بازارگردی و اینا داشته باش

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.