2777
2789
عنوان

اینقدر ازاین کارشوهرم بدم اومده

2267 بازدید | 105 پست

یک شب باهم بیرون بودیم دوتا از خواهراش زنگ زدن موقعی که من میرفتم پایین برای خرید صدا رو می‌ذاشت رو بلندگو  تا من میومدم از بلندگو خارج میکرد 

دیشبم خواهرش زنگ زد ازش پرسیدم چیکارداشت گفت هیچی 

درحالیکه اونا بمن میگن همه چیز بامن صحبت میکنن 

این اینجوری می‌کنه  

ازش بدم اومده انگار من نامحرمم 

منم میخام از امروز کمتر بهش زنگ بزنم 

خیلی عادتش دادم. هرروز 

بنظرتون چند روزی نزنگم تاثیر میکنش 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

زنگ بزن ولی توعم مثل خودش همین رفتارارو کن وقتی پیششی 

پیام بده به مامانت یا خواهرت یا هرکسی ک دوس داشتی تا میخواست ببینه سریع پاک کن فکر کنه چیز مهمیه

میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید نخواد حرفای خواهرشو بهت بگه،زوره مگه😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چرا اینقدر حساس هستید. من اصلا شوهرم با خانوادش صحبت کنه نمیپرسم چی گفتن. و تو مسائل خانوادگی شون دخالتی نمیکنم. چون خودمم خوب با خانوادم حرف میزنم همه چی و به همسرم‌نمیگم. اینها عادیه ها. به نظرم شما حساسی گلم. بذار راحت باشه با خواهرهاش 

بهش بگو که بهت حق میدم حتی حرف خصوصی با خواهرت داشته باشی اما این کار حس بدی به من داده 

منطقی حست رو باهاش درمیون بذار نه اینکه باهاش قهر کنی به خاطر چیزی که روحشم خبر نداره  

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
معلومه خواهر شوهری    

والا عروس هم هستم،و وارد حریم خصوصی شوهرم و خواهرش نمیشم تا وقتی به من مربوط نباشه🤷

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔