2777
2789
عنوان

بچم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 31 پست
جمعه بعدظهربیدارشد دیدم‌یکم داغه ولی دراصل انگار شبش شرو شد نمیدونم‌ فقط بچم‌تب میکنه سرماخور گی سرف ...

دخترمنم همینطوری بود اصلا علائم نداشت

دکترش گفت ویروسی  تا سه روز تبش قط میشه که شد. 

جدیدا مهمانی رفتید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی شربت استا میدی بعد یک ساعت اثر میکنه دو ساعت بعد استا اوج اثر دارو هست یعنی اگه تب فرزندت ...

نمیدونستم ولی درکل از دیروز ک بهش قطره میدم‌ بازم‌جوری نبوده ک قط شده باشه تبش ولی پایین بوده همونق۳۷ وخورده ای بوده

دکتره پروفن نداد

ترسیدم ک بچم دور ازجونشچیزیش بسه 

شیاف براهمون....

مرسی گ‌نگرانیم رفع گردی

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
دخترمنم همینطوری بود اصلا علائم نداشت دکترش گفت ویروسی  تا سه روز تبش قط میشه که شد.  جد ...

مهمونی ک آره رفتم متاسفانه خداکنه زودخوب سه بچم 

واقعا سخته بچه مریض میشه

خب خداروشکر عزیزم اگه فاصله شیاف و شربت دو ساعت بود اشکال نداره عزیزم  هر چهار ساعت شیاف بزار ...

ن فاصلش دوساعت نبود ازهمین‌ترسیدم 

بهش آب سیبم دادم امروز ولی....

آره از همون تب ترسیدم‌ک شیاف زدم براش 

ان شا الله ک بلا دوره

ن فاصلش دوساعت نبود ازهمین‌ترسیدم  بهش آب سیبم دادم امروز ولی.... آره از همون تب ترسیدم‌ک شیا ...

بازم آب سیب بدید خوبه 

اشکال نداره انشاالله رفع مسشه

اگه بعد سه روز تب بدنش جوش ریخت بیرون یعنی رزوئلا گرفته 

کسی اطرافتون تبخال نداشت که بوسش کنه اینا؟! 

تب ویروسی بعد سه روز خوب میشه اگه ادامه داشت دوباره دکتر ببرید 

شنیدم یه ویروسه فقط پنج روز تب میاره شاید همونه

اره منم‌چن روز پیش شنیدم ی ویروس اومده خداکنه زودخوب شه بچم واقعاسخته

من‌حیلی ضعیفم‌تواین چیزا

بازم آب سیب بدید خوبه  اشکال نداره انشاالله رفع مسشه اگه بعد سه روز تب بدنش جوش ریخت بیرون یع ...

ن تبحال کسی نداشته

آره دکترگف اگ قط نشد چن روز  یگ بیا آزمایش بنویسم

دعاکنید ک قط شه 

الان‌تبش قط شد سرشب بردمش متحصص والا هیچی ندادجز همینا شوهرمم ساعت۵صب بایدبره سرکار گفتم‌بیدارش نکنم ...

نه طوری نیس 

بچه های منم بد تب میکنن واستامینوفن تبشونو پایین نمیاره .دکتر بچه هام میگه تب بچه را بیارید پایین باهرچی میتونید ومن ازش پرسیدم اگه استا جواب نداد میتونم شیاف بذارم گفت اشکال نداره 

لباسهای بچتم کم کن

ن تبحال کسی نداشته آره دکترگف اگ قط نشد چن روز  یگ بیا آزمایش بنویسم دعاکنید ک قط شه

رب عناب درست کن بده چه ویروس چه عفونت گوش گلو سرماخوردگی هرچی باشه خوب میکنه  ی انتی بیوتیک قویه