فذجطفند مدیر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4037 عنوان بچم تب داره | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 31 پست بچم ۱۰ماهس قطره دادمش وکمی پاشویه کردم آخه ب شکمخابیده ن میشه پاشو ن شکمش درستپاشویه کرد ولی۴۰دقیقه گذشت دیدم داره میره بالا تبش شد۳۸/۱با تبسنج دیجیتالی ک میگن باید نیماضافه کنی بهش نزدیک۳۹میشد طبق این حساب ترسیدم سه چهارم شیاف۱۲۵گذاشتم حالا میگن بده دوتاش باهم خوندم توتاپیکاکسی بوده اینطور استفاده کنه چیری نمیشه وای خدا داده سرممیترکه از استرسو .... الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 1403/02/02 | 03:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 8402 جمعه بعدظهربیدارشد دیدمیکم داغه ولی دراصل انگار شبش شرو شد نمیدونم فقط بچمتب میکنه سرماخور گی سرف ... دخترمنم همینطوری بود اصلا علائم نداشتدکترش گفت ویروسی تا سه روز تبش قط میشه که شد. جدیدا مهمانی رفتید؟
فذجطفند مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4037 عزیزم وقتی شربت استا میدی بعد یک ساعت اثر میکنه دو ساعت بعد استا اوج اثر دارو هست یعنی اگه تب فرزندت ... نمیدونستم ولی درکل از دیروز ک بهش قطره میدم بازمجوری نبوده ک قط شده باشه تبش ولی پایین بوده همونق۳۷ وخورده ای بودهدکتره پروفن ندادترسیدم ک بچم دور ازجونشچیزیش بسه شیاف براهمون....مرسی گنگرانیم رفع گردی الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍
natali00 عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 1235 نمیدونستم ولی درکل از دیروز ک بهش قطره میدم بازمجوری نبوده ک قط شده باشه تبش ولی پایین بوده همونق۳ ... خدا سلامتی بده پسر منم یازده ماهشه حق داری نگران باشی 🌷
فذجطفند مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4037 دخترمنم همینطوری بود اصلا علائم نداشت دکترش گفت ویروسی تا سه روز تبش قط میشه که شد. جد ... مهمونی ک آره رفتم متاسفانه خداکنه زودخوب سه بچم واقعا سخته بچه مریض میشه الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 8402 مهمونی ک آره رفتم متاسفانه خداکنه زودخوب سه بچم واقعا سخته بچه مریض میشه ایشالا بزودی خوب میشهآره خیلی سخته من خاطرات خیلی تلخی دارم
فذجطفند مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4037 خب خداروشکر عزیزم اگه فاصله شیاف و شربت دو ساعت بود اشکال نداره عزیزم هر چهار ساعت شیاف بزار ... ن فاصلش دوساعت نبود ازهمینترسیدم بهش آب سیبم دادم امروز ولی....آره از همون تب ترسیدمک شیاف زدم براش ان شا الله ک بلا دوره الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍
فذجطفند مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4037 ایشالا بزودی خوب میشه آره خیلی سخته من خاطرات خیلی تلخی دارم ان شا الله ممنونم عزیزم الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍
خروس_قندی_من عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 6192 ن فاصلش دوساعت نبود ازهمینترسیدم بهش آب سیبم دادم امروز ولی.... آره از همون تب ترسیدمک شیا ... بازم آب سیب بدید خوبه اشکال نداره انشاالله رفع مسشهاگه بعد سه روز تب بدنش جوش ریخت بیرون یعنی رزوئلا گرفته کسی اطرافتون تبخال نداشت که بوسش کنه اینا؟! تب ویروسی بعد سه روز خوب میشه اگه ادامه داشت دوباره دکتر ببرید
فذجطفند مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4037 شنیدم یه ویروسه فقط پنج روز تب میاره شاید همونه اره منمچن روز پیش شنیدم ی ویروس اومده خداکنه زودخوب شه بچم واقعاسختهمنحیلی ضعیفمتواین چیزا الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍
فذجطفند مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4037 بازم آب سیب بدید خوبه اشکال نداره انشاالله رفع مسشه اگه بعد سه روز تب بدنش جوش ریخت بیرون یع ... ن تبحال کسی نداشتهآره دکترگف اگ قط نشد چن روز یگ بیا آزمایش بنویسمدعاکنید ک قط شه الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍
خروس_قندی_من عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 6192 ن تبحال کسی نداشته آره دکترگف اگ قط نشد چن روز یگ بیا آزمایش بنویسم دعاکنید ک قط شه انشاللا قطع میشه اکثر تب کودکان تا 3 روزه اگرم قطع نشه آنتی بیوتیک میده نگران نباش رفع میشه
janane عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 18362 الانتبش قط شد سرشب بردمش متحصص والا هیچی ندادجز همینا شوهرمم ساعت۵صب بایدبره سرکار گفتمبیدارش نکنم ... نه طوری نیس بچه های منم بد تب میکنن واستامینوفن تبشونو پایین نمیاره .دکتر بچه هام میگه تب بچه را بیارید پایین باهرچی میتونید ومن ازش پرسیدم اگه استا جواب نداد میتونم شیاف بذارم گفت اشکال نداره لباسهای بچتم کم کن
الهاشم عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 6475 ن تبحال کسی نداشته آره دکترگف اگ قط نشد چن روز یگ بیا آزمایش بنویسم دعاکنید ک قط شه رب عناب درست کن بده چه ویروس چه عفونت گوش گلو سرماخوردگی هرچی باشه خوب میکنه ی انتی بیوتیک قویه
فذجطفند مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4037 رب عناب درست کن بده چه ویروس چه عفونت گوش گلو سرماخوردگی هرچی باشه خوب میکنه ی انتی بیوتیک قوی ... چطوری الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍