از اونور شهر واسه ۵ دقیقه میاد میبینتم بعد هررسری واسم یک چیزی میاره😂بعد اولین بار ک رفتیم تا خودم نخواستم دستمونمیگرفت با اینکه اومده بود خونمون تنها بودیم ولی هیچ کاری نکرد و باهم فیلم نگا کردیم
منو یاده یکی انداخت... الان دیگ اونطوری نیس عوض شد سرد شد یه کارایی میکرد بالاتر از ای ...
چرا سرد شد
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
برای من هر جا می رفتم دنبالم میومد و واقعا میدونم عاشق بود
و ی بار مثلا غیر عمد دستامو محکم گرفت
نمیدونم از روی دوس داشتنش بوده یا چی
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
تو چرا به همه همینو میگی😁 پسری که عاشقت باشه میاد خواستگاری
شاید پول نداشته باشه
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری