2777
2789
عنوان

دوستم داره؟؟؟؟🙂🙂🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 39 پست
منو یاده یکی انداخت...  الان دیگ اونطوری نیس عوض شد سرد شد  یه کارایی میکرد بالاتر از ای ...

چرا سرد شد 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مث سگ عاشقته فک نکنی گیجه

تو چرا به همه همینو میگی😁

پسری که عاشقت باشه میاد خواستگاری

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
😂میگفت تا خودت نخواهی بغلت نمییکنم

برای تو خوبه احترام گذاشته

برای من هر جا می رفتم دنبالم میومد  و واقعا میدونم عاشق بود

و ی بار مثلا غیر عمد دستامو محکم گرفت 

نمیدونم از روی دوس داشتنش بوده یا چی 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

تو چرا به همه همینو میگی😁 پسری که عاشقت باشه میاد خواستگاری

شاید پول نداشته باشه

قطعا هدفش اینه ازت سوءاستفاده کنه شاید باورش برات سخت باشه ولی روزی به حرفم میرسی 

😂ام‌میخواست سو استفاده کنه ک‌میرفت با بهتر از من من اصلا بعضی وقتا ارایش هم نمیکنممم فک کن تا منو میبینه ذوق میکنه

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
ازدواج واسه پسر ترسناکه الکیه مگه؟؟

وا چرا ترسناکه؟

😐

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری