2777
2789
عنوان

خانما حالم بده باشوهرم دعوام شد

260 بازدید | 6 پست

امروز رفتم نونوایی نون خریدم پنچ دقیقه نکشید با پسرم اومدیم من یادم رفت کلید بردارم با مادرشوهرم قهرم صحبت نمیکنم چون برگشته پیش دختراش پشت سر من گفته عروسم دیوانسالاری از این چرتا با گوشایه خودم شنفتم بماندهر چقد در زدیم کسی درو باز نکرد خواهر شوهرم اومد گف چرا جلو دری گفتن کسی نیس درو بازکنه خلاصه خواهر شوهرم رفت در زد صداش کرد درو باز کرد منم خیلی ناراحت شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عصبی شدم هیچی نگف میخواستم ب شوهرم نگم ولی انقد دلم پر بود گفتن ک مادرت همچین رفتاری کرد گف شاید نشنیده گفتم من دروغ میگم از بچه بپرس ک چقد در زد خلاصه زدم زیر گریه گفتم باید بلندشیم از اینجا یادم باید ب مادرت بگی چ رفتاری میکنی اونم هیچی نگف حتی سعی نکرد منو آروم کنه خیلی دلم شکست