2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون این مدلین؟+عکس

4053 بازدید | 135 پست

شوهرم خیلی به خودش میرسه از لحاظ ظاهری

اصلا واسه خودش یه میز ارایشی جدا داره  

هر موقع میریم هایپر انواع چیزا رو میخره

به منم میگه تو هم هر چی میخوای بردار، اما من بلد نیستم چی بخرم

مثلا دیگه نهااایت شاهکاری که کردم یه بادی اسپلش خریدم  

بیاین بهم بگین چیا واسه پوست و موهاتون استفاده میکنین؟

‎نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی  

اینجوری قطعا بهتر ازینه که بو بده کر کثیف باشه.شوهرمنم کمد جدا داره واسه لوازم آرایشش😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم خیلی بخودش میرسه پریروز ۵ تومن برا خودش لباس و عینک خرید😐

جدی میگی؟

اونوقت شما هم میخری؟

شوهر منم خیلی لباااس میخره

حتی بیشتر من لباس داره  

هر چی میریم واسه من خرید لباس خوشگل پیدا نمیکنیم بعد اخر سر اون میخره

اینجوری قطعا بهتر ازینه که بو بده کر کثیف باشه.شوهرمنم کمد جدا داره واسه لوازم آرایشش😆

اررره خب 

اما احساس میکنم من خیلی دارم ازش عقب میمونم  

حالا عكس كو؟!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

من شوهرم به خودش میرسه اما خودش برای خودش خرید نمیکنه. باهم میریم میخریم و انتخاب میکنیم. چه برای من چه برای اون. البته من بعضی وقتا با خونوادم جدا میرم چون تو یک شهر دیگن و وقتی میرم اونجا دیگه با اونا میرم. 

اما شوهر خواهرم دقیقا همینجوریه که شما گفتی. خیییلی چیز برای خودش میخره. کلی چیز برای پوست و مو. لباس و کفش و زیورالات هم همینطور. 

برای خودت خیلی چیزا میتونی بخری. من خودم همیشه برای موهام اسپری دوفاز و کریستال سرم و بعضی وقتا ماسک مو میخرم. برایبدن هم همین بادی اسپلش و لوسیون بدن و ضد عرق و کرم مرطوب کننده

میز ارایش؟مگه مرد ارایش هم میکنه     مگه غیر افترشیو وعطر وادکلن چیز دیگه ای هم داره مرد؟

اررره 

ژل و تافت و اسکراپ و کرم دور چشم و …