2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون این مدلین؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4053 بازدید | 135 پست

من همسرم هميشه لباس مارك و خوب ميپوشه مثل خودم ولي ميز آرايش نداره!!! مام و افترشيو ادكلن هميشه اصلاح كرده و مرتب، من بيشتر از اين براي مرد نميپسندم   

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمنم تقریبأ اینجوره زمانی ک نامزد کردیم متوجه شدم یک عالم کرم تقویتی پوست و مو انواع مام دئودورانتو...

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
میز ارایش؟مگه مرد ارایش هم میکنه     مگه غیر افترشیو وعطر وادکلن چیز دیگه ای هم داره مرد؟

دقیقا بجز افترشیو، ادکلن، اسپری و نمیدونم چی میزنه به موهاش که اونم برا مواقعی که بلند میشن و نمیرسه بره آرایشگاه و کرم مرطوب کننده اقایون اونم من باید بزنم که یوقت آقا دستش چرب و کرمی نشه 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
من عمرا با مردي كه بخواد جز ادكلن و آفترشيو چيزي بخره به عنوان لوازم آرايش زندگي نميكنم . بگو نيم&nb ...

خخخخخ

نگفتم که خط چشم و ریمل میزنه که

منظورم این بود از بس وسیله داره یه میز جدا واسه خودش داره

‎نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی  
نميدونم شايدم خيلي بد نباشه اما من نميپسندم  كلا اين چيزها براي زنهاست، مردها به خودي خود سنشو ...

کرم ضد چروک میزنه  

خخخخخ نگفتم که خط چشم و ریمل میزنه که منظورم این بود از بس وسیله داره یه میز جدا واسه خودش داره

بعضیا فکر کردن شوهرامون رژ میزنن میرن بیرون😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

واسه پوستم لایه بردار میزنم,خیلی خوبه,تو حمام اسکراب میزنم,کرمای خوب و...,شوهرم ادکلان دوست داره که ...

همیییشه انجام میدی؟

من خیلی حوصلم نمیکشه اخه