2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه وان؟😐 میخوای پول خرج کنی بری وان؟ همون بری ایرانو بگردی بهتره وان همین بغله دیگه انگار رفتی ...

تبریزخیلی بهترو لاکچری تره وان واقعا داغونه

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
اخه وان؟😐 میخوای پول خرج کنی بری وان؟ همون بری ایرانو بگردی بهتره وان همین بغله دیگه انگار رفتی ...

برای خرید عزیزم  

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
تبریزخیلی بهترو لاکچری تره وان واقعا داغونه

بله تبریز واقعا عالیه اما برای خریدمیخاستم برم ینی‌خوب نیست؟

خودمون برخرید بنظرت ارزش داره؟؟رفتنش

ببین عزیزم من خودم لب مرز ایران و ترکیه ‌ام خیلی رفت امد دارم اونجا اگ مغازه یا بوتیک دارین و میخوای برای اونجا خرید کنین خب با توجه ب سودی ک میارین میکشین و اگ شهرتون کشش داشته باشه بد نیست اما اگ برای خودتون میخواین بخرین اونجا خیلی خیلی قیمتاش بالاست خیلی زیاد 

بله تبریز واقعا عالیه اما برای خریدمیخاستم برم ینی‌خوب نیست؟

عزیزم برو استانبول واسه خرید

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
اها فکر کردم واسه تفریح میگین اخه برای تفریح واقعا ارزش نداره حتی اگر رایگان باشه

نه بیشتربرای خرید میگم 

نمیدونم چقدر لازمه همسرم میگه حداقل ۵۰.۶۰میلیون میخاد 

نه بیشتربرای خرید میگم  نمیدونم چقدر لازمه همسرم میگه حداقل ۵۰.۶۰میلیون میخاد

هزینه رفتن به وان زیاد نیست با بیست تومن میتونین دوتایی زمینی برین با هتل و اینا

ولی خرید الان با توجه به قیمت دلار قطعا گرون در میاد

ببین عزیزم من خودم لب مرز ایران و ترکیه ‌ام خیلی رفت امد دارم اونجا اگ مغازه یا بوتیک دارین و میخوای ...

اع ینی ارزش نداره؟برخودم میخام 

برای مغازه بخام کجا ارزش خرید داره قیمتا مناسب باشه؟و‌کارا شیک؟

اع ینی ارزش نداره؟برخودم میخام  برای مغازه بخام کجا ارزش خرید داره قیمتا مناسب باشه؟و‌کارا شیک ...

برو شهر هایی ک لب مرز هستن مثلا ماکو دوتا بازارچه مرزی داره کاراشون فوق العادست و همسوش ترکه و چون عمده میارن از اون طرف یا قرار دارن قیمتا نسبت ب ترکیه پایین تره

عزیزم برو استانبول واسه خرید

اره استانبول خوبه اما فعلا هزینشو نداشتم 😁خیلیا دیدم میگفتن وان ارزونه هم لباساش هم هتلاش برای همین میخاستم‌ببینم باچقپرمیشه رقت