2777
2789
خوشوقتم چقدر کامل🥲😂مریم هستم🤝

خوشبختم🤗🤗🤗🤗

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@ونون17 مرسسسییییی😭😍

خواهش میکنم😅❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

@نورااخانم مرسیییی❤️❤️❤️❤️

فداتشم قشنگم❤️❤️❤️

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

@dana سلام خوبی

سلام! خوشحالم که سراغ من آمدید. چطور می‌تونم در زمینه‌های پزشکی و سلامت کمکتون کنم؟ اگر سوال یا نگرانی خاصی دارید، خوشحال می‌شم اطلاعات مفید و آموزشی در اختیارتان قرار بدم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"