خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
نه بحث سمت نیست ،بحث این هست که باید طرف حق رو گرفت ...
وقتی جایگاه قضاوت برات سخته میکفتی از من نخواهید چون شرط اول قضاوت همینه اگه احساس توش هست قضاوت نکنی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ما نپریدیم 😂این چه اصلاحیه توروخدا ،من داشتم چای میریختم دیدم بینشون بحث شد ،رفتم گفتم بیخیال شین بابا ،ولی وقتی داستان رو شنیدم دیدم خواهرم داره زور میگه
وقتی جایگاه قضاوت برات سخته میکفتی از من نخواهید چون شرط اول قضاوت همینه اگه احساس توش هست قضاوت نکن ...
من در نهایت گفتم مهمونا کاملا حق دارن ولی خانوادمونم حق دارن و از طرفی من تو اون شرایط نبودم پس بیاین بیخیال شیم ولی خواهرم توقع داره مهمونا ازش عذرخواهی کنن 😄