2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهبه چقدر عالی از لهجه دوستتون متوجه شدم لرم تقریبا مثل کوردها هستن اکثر مردم کورد شبیه لرها صحبت می ...

اتفاقا دوسم ترکه داره سعی میکنم می من حرف بزنه بخاطر همون لحچه من رو اون تاثیر گذاشته 😂🤣

چ فکری🤔🤔

دیشب دعوا کردیم امروز زنگ زد از دلم در بیاره و...

بعد گفت پیامای دیشبو پاک کنم اخه من عادت دارم هی پیام های قبلیمون رو میخونم اون مخالفه اینه اللخصوص وقتای که دعوا کرده باشیم

خلاصه من پاک نکردم گفتم بعد پاک میکنم گفت میدونم ولی کی پاک میکنه مهمه

الان گفتم پاک کنم فردا بشه یه شروع دوباره

و بهش بگم از این تاریخ به هم قول بدیم کاری نکنیم و حرفی نزنیم که دلخوری بینمون پیش بیاد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چ رمانتیک شد  باعث کار خیر شدم😂

عاره خیر ببینی ننه😂

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

برو عشق کن بعدم موهاتو مش کن😂

از من گذشته دیگه 

اونم خوابه ندید پیامم رو صبح بیدار میشه میبینه دقیقا ساعت 1:23 هم پیام دادم که قشنگ هماهنگ بشه

چقدر خوب پایدار باشید 

سلامت باشید

رفیقیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز