سلام موبین من بچم یک سال و 5 ماهشه بعد روستا بودم کلی بازی کرد خوب بود بچم اما عصر ساعت پنج خوابید ساعت 7 پاشد یکم گرم بود حس کردم تب داره و دیدم یه دستش همچی لرزید ترسیدم برداشتمش آوردیم شهر خونه مادرم اینا بودم بعد تو مطب دکتر بچم تشنج کرد 😔 بخاطر تب خیلی ماراحتم خیلی خودمو مقصر میدونم باید شربتی چیزی میدادم بهش هیچی نداشتم تو روستا خاک تو سرم و اینک چند روز بستری شدیم دیروز مرخص شدیم حالا باید ببریم نوار مغز بگیرن خداکنه خوب باشه و اینکه باید همیشه مراقب باشم تب نکنه خیلی شرایط سختیه واقعا خدا کمکم کنه پیر شدم بقران سر این موضوع خوب میشه بچم 😔الان قرص فنوباربیتال 50 میخوره صدشو نصف میکنم دکتر متخصص کودکان گفته خیلی عصبیه و جیغ حیغ میکنه همش مبخاد خواست حودش باشه دیونم کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره کاش سریع آستامینوفن میدادی اما حالا هم نگران نباش چون به خاطر تب بوده انشالله که جدی نمیشه!
دختر منم به خاطر تب تشنج کرد و فنوباربیتال میخوره! دو هفته اول وحشتناک پرخاشگر شد و خوابش زیاد شد..بعد بدنش عادت کرد..فقط مراقب باش که تب نکنه و سریع تبش بیار پایین
الان دخترت چطوره ؟ بازم تشنج کرده خدای نکرده؟ تا کی باید فنو باربیتال بخورن؟ نوار مغز گرفتی؟
خوبه خداروشکر، نه الحمدالله...یه هفته بعد از تشنج نوار گرفتیم یه کم اختلال نشون داد و فنوباربیتال رو گفت تا یکسال بخوره..چهار ماه دیگه بازم قراره نوار مغز بده تا دکتر بگه داروشو قطع کنید یا نه اما خب میگن تا هفت سالگی خطر تشنج داره و باید حواست جمع باشه و اینکه حتما داروشو مرتب بدا و اصلا به حرف کسی گوش نکن که عوارض داره و اینا! تشنج خیلی بدتر از عوارض داروئه