2777
2789
عنوان

تشنج بچه

169 بازدید | 14 پست

سلام موبین من بچم یک سال و 5 ماهشه بعد روستا بودم کلی بازی کرد خوب بود بچم اما عصر ساعت پنج خوابید ساعت 7 پاشد یکم گرم بود حس کردم تب داره و دیدم یه دستش همچی لرزید ترسیدم برداشتمش آوردیم شهر خونه مادرم اینا بودم بعد تو مطب دکتر بچم تشنج کرد 😔 بخاطر تب خیلی ماراحتم خیلی خودمو مقصر میدونم باید شربتی چیزی میدادم بهش هیچی نداشتم تو روستا خاک تو سرم و اینک چند روز بستری شدیم دیروز مرخص شدیم حالا باید ببریم نوار مغز بگیرن خداکنه خوب باشه و اینکه باید همیشه مراقب باشم تب نکنه خیلی شرایط سختیه واقعا خدا کمکم کنه پیر شدم بقران سر این موضوع خوب میشه بچم 😔الان قرص فنوباربیتال 50 میخوره صدشو نصف میکنم دکتر متخصص کودکان گفته خیلی عصبیه و جیغ حیغ میکنه همش مبخاد خواست حودش باشه دیونم کرده 

چندبار خاستم رد بشم دلم نیومد 

پسرمنم همین شرایطو برج ۸ کذروندیم الان فنوباربیتال ۶۰میخوره ۵سال 

تشنج بخاد اتفاق بیفته میفته باتب ۳۸ هم میفته

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزن باید این را بنویسند به پیشانی من...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره کاش سریع آستامینوفن میدادی اما حالا هم نگران نباش چون به خاطر تب بوده ان‌شالله که جدی نمیشه! 

دختر منم به خاطر تب تشنج کرد و فنوباربیتال میخوره! دو هفته اول وحشتناک پرخاشگر شد و خوابش زیاد شد..بعد بدنش عادت کرد..فقط مراقب باش که تب نکنه و سریع تبش بیار پایین

آره کاش سریع آستامینوفن میدادی اما حالا هم نگران نباش چون به خاطر تب بوده ان‌شالله که جدی نمیشه!&nbs ...

الان دخترت چطوره ؟ بازم تشنج کرده خدای نکرده؟ تا کی باید فنو باربیتال بخورن؟ نوار مغز گرفتی؟

نگران نباش عزیزم پیش میاد.فقط همیشه حواست ب تبش باشه و خونه همییشه شیاف داشته باش که اگه تب کرد بذار ...

من ده ماه پیش شیاف دیازپام گرفتم خداروشکر دیگه تشنج نداشت! شیافها رو بندازم جدید بخرم یا همونو میشه استفاده کرد؟

من ده ماه پیش شیاف دیازپام گرفتم خداروشکر دیگه تشنج نداشت! شیافها رو بندازم جدید بخرم یا همونو میشه ...

خدا کنه هیچ وقت دیگ تشنج نکنن هیچ وقت هیچ وقت خدایا به امید خودت . به تاریخشون نگاه کن اگه تاریخ دارن ننداز

الان دخترت چطوره ؟ بازم تشنج کرده خدای نکرده؟ تا کی باید فنو باربیتال بخورن؟ نوار مغز گرفتی؟

خوبه خداروشکر، نه الحمدالله...یه هفته بعد از تشنج نوار گرفتیم یه کم اختلال نشون داد و فنوباربیتال رو گفت تا یکسال بخوره..چهار ماه دیگه بازم قراره نوار مغز بده تا دکتر بگه داروشو قطع کنید یا نه اما خب میگن تا هفت سالگی خطر تشنج داره و باید حواست جمع باشه و اینکه حتما داروشو مرتب بدا و اصلا به حرف کسی گوش نکن که عوارض داره و اینا! تشنج خیلی بدتر از عوارض داروئه

خوبه خداروشکر، نه الحمدالله...یه هفته بعد از تشنج نوار گرفتیم یه کم اختلال نشون داد و فنوباربیتال رو ...

توی نوار مغز اختلال نشون داد عزیزم؟ تشنجش با تب بود چ اختلالی؟ 

خوبه خداروشکر، نه الحمدالله...یه هفته بعد از تشنج نوار گرفتیم یه کم اختلال نشون داد و فنوباربیتال رو ...

میگن تشنج با تب که به مغز آسیبی نمیزنه پس چرا اختلال نشون داده؟ منم هفته دیگه میبرم بچمو که نوار مغز بگیرن خداکنه مشکلی نباشه