متولدمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 695 عنوان ی حس ششمی واقعی توروخدابیاد 86 بازدید | 13 پست اگر کسی هست بیاد لطفا بگه اموزگاری قبول میشم؟ امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨 1403/01/31 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولدمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 695 خیر ممنون امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨
متولدمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 695 چیزی به اسم حس شیشمی وجود نداره از بس نتایجو نمیزنن ادم به هر چیزی متوسل میشه امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨
باقلوا29 عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1277 از بس نتایجو نمیزنن ادم به هر چیزی متوسل میشه میدونم تقریبا منم تو همین دورانم
متولدمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 695 کی جوابا میاد دقیقا. من چی قبول میشم شماشهرتون چند نفر میخواد؟من ۱۸تا زن امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨
متولدمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 695 اسی پل سال همه حس ششمی ها ار دم گفتن قبولم ولی نشدم ان شالله امسال خدا کمکت کنه و قبول بشی نتیجه زحمتتو ببینی امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨
متولدمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 695 میدونم تقریبا منم تو همین دورانم پیرمون کردن از ۱۴ ام منتظریم امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨