2777
2789
عنوان

بالاخره فروردین هم تموم شد🙂👌🏻

174 بازدید | 15 پست

هعی

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فروردین طولانیه ولی من دوسش دارمم

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

حالا که تعطیلیا فروردین تموم شد کاش زودتر اردیبهشت و خرداد هم تموم شه تابستون بیاد راحت شیم از دانشگاه 

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

من ک هنوز مطمئن نیستم

تا این ی ساعت و خورده ای بگذره خودش یه قرنه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

حالا که تعطیلیا فروردین تموم شد کاش زودتر اردیبهشت و خرداد هم تموم شه تابستون بیاد راحت شیم از دانشگ ...

ما تابستون هم میریم تا آخر مرداد

وای😑😑

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
ما تابستون هم میریم تا آخر مرداد وای😑😑

جدی😑 چطور میشه اخه دانشگاها که تا 7 تیرن دیگه

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

جدی😑 چطور میشه اخه دانشگاها که تا 7 تیرن دیگه

امتحانات ما تیر ماه شروع میشه تا ۲۱ تیر

بعدش از یک مرداد تا آخر مرداد هم میریم کارآموزی بیمارستان 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍