2777
2789
عنوان

ما مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگی من لذتی از مجردی نبردم اصراری هم برای اینکه الان ازدواج کنم ندارم ولی با خودم میگم نکنه هی ...

مشکل منم هست خدا چرا کاری نمیکنه میترسم 💔😭😭

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..
 تاپیک اخرم دعواس بیاااااااا

باشه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

همسنیم من متولد۸۲ ام وقعا امینع فکرم جدیداخواستگارندارم ادن موقع ک مدرسه بودم داشتم الان خبری نیس لا ...

من خیلی خاستگار دارم این اصلا خوب نیست باور کن هر ماه دارم به شرایط یه پسر فکر میکنم فکر و روح و روان و خانوادم بهم میریزه تهش بهم نمیخوریم،سعی میکنم احساساتم درگیر نشه ولی خب 

امیدوارم ازدواج موفقی داشته باشی 

با این استاتر فقط 1 سال کوچیکم .. چقدر ذهنیتمون متفاوته.. یک چیزی میگم به دل نگیرید کسانی که سن کم ...

شک نکن........اخه بعضیا به هر قیمتی شوهر میخان......................دختر همسایمون از شوهرش کتک میخوره بعد کی خوشحاله که من بسازم و .....بعد برا من دل میسوزونه که شوهر ندارم.........................خدایا منع نمیکنم ولی یه لباسایی میپوشه داغون...............اینه ماجرا خاهر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اسی منم همسن توام وهمین حسو دارم .😊

و چقدر اگه بیانش کنیم مسخرمون میکنن 

چقدر نیازمو دارم پنهون میکنم و مثلا دوست دارم مجرد باشم 

ولی همه دوستام ازدواج کردن خوشبخت بشن ولی من واقعا خیلی حس غم انگیزی دارم 

شک نکن........اخه بعضیا به هر قیمتی شوهر میخان......................دختر همسایمون از شوهرش کتک میخور ...

زود قضاوت نکن من اگه به هرقیمتی شوهر میخاستم با همون خاستگار اولیام بدون نگاه کردن به شرایطشون بله میگفتم 

بگو

چنتا پیام قبلی گفتم شخصیتش خیلی مهم که تو باید دوست داشته باشی یعنی از طرز حرف زدنش واکنشش رفتارش خوشت بیاد ذوق کنی 

خورد و‌خوراکش شبیه خودت باشه نه مثلا تو‌ پیتزا و‌تنقلات دوست داشته باشی اون اصلا نمیخوره 

هر چی هم‌ چشم و‌دل پاک باشه بهتره بنظرم اینا خییلی مهمن و‌ بقیه چیزا که معیار شخصیته