2777
2789
عنوان

ما مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 76 پست
زود قضاوت نکن من اگه به هرقیمتی شوهر میخاستم با همون خاستگار اولیام بدون نگاه کردن به شرایطشون بله م ...

الان من شما رو گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟        

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چنتا پیام قبلی گفتم شخصیتش خیلی مهم که تو باید دوست داشته باشی یعنی از طرز حرف زدنش واکنشش رفتارش خو ...

خورد خوراک اولویت نیست 

من خیلی جلسات مشاوره قبل ازدواج رفتم 

ببین نمیگن کامل شبیه هم باشید ولی توی مسائل اعتقادیتون 

توی تحصیلاتتون 

توی فرهنگتون و و مالتون باید شباهت داشته باشید تا کمترین تعارض و داشته باشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و چقدر اگه بیانش کنیم مسخرمون میکنن  چقدر نیازمو دارم پنهون میکنم و مثلا دوست دارم مجرد باشم&n ...

من  خوانوادم میدونن چقد ازدواجیم .کیس مناسب نمیاد 

انشا الله که هر چه زود تر همه ی مجردا خوشبخت شن 

.
خورد خوراک اولویت نیست  من خیلی جلسات مشاوره قبل ازدواج رفتم  ببین نمیگن کامل شبیه هم با ...

اولویت نیست ولی مهمه مثلا شوهر من نمیزاره پفک بخورم پیتزا‌ بخورم هر غذایی نمیزاره

خیلی وقتا من ناراحت میشم یا بحثمون میشه 

کاش فقط خودش نمیخورد دخالت میکنه من تجربمو گفتم حالا کسی که کاری به زنش نداره باز خوبه 

معذرت میخام شاید من زود قضاوت کردم 

خواهش  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اولویت نیست ولی مهمه مثلا شوهر من نمیزاره پفک بخورم پیتزا‌ بخورم هر غذایی نمیزاره خیلی وقتا من نارا ...

اوهوم شوهر دوست منم فقط مرغ دوست داره میگه تو هر وعده باید حتما مرغ باشه جوری که حالش بهم میخوره دیگه از مرغ 

وقتی این تاپیکا رو میبینم حالم بهم میخوره از زن‌بودنم.

حالت از طرز تفکر خودت بهم بخوره 

میدونی چرا؟! 

چون فکر میکنی صرفا اگه یه تاپیک ازدواجی زدیم تنها دغدغمون همونه 

چرا فکر میکنی ما به فکر پیشرفتمونو و این جور چیزا نیستم 

من میتونم درگیر گیشرفتم و هزار جور کار دیگه باشم ولی نیاز به عشق و ازدواحم داشته باشم 

همون بهتر که به خاطر طرز فکر من حالت از زن بودنت بهم بخوره 

وقتی این تاپیکا رو میبینم حالم بهم میخوره از زن‌بودنم.

بعدشم قرار نیست همه طرز فکرشون شبیه به تو باشه

خیلیا هم هستن از دخترایی که فقط دنبال پیشرفت و پولن حالشون بهم میخوره 

یاد بگیر به عقیده کسی توهین نکنی