2777
2789
عنوان

اینم شد جمعه ما 💔

725 بازدید | 33 پست

شوهرم از ۸ صبح رفته سرکار 

ساعت۱۱ برمیگرده 

من یه هفته س کلا تو خونم 

بعضی وقتا حس میکنم دیوارا میان سمتم قلبم میگیره

میرم زود پنجره رو باز میکنم نفس میکشم تا سکته نکردم 

توروخدا نگید خودت برو‌بیرون طرف خونه ما هیچی نیس

جمعه شما چجوری بود؟🥲

متاهل🧿❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام توخونه برو تو تراس بشین بیرونو نگاه کن آهنگ بزن برقص تلویزیون ببین بچه نداری 

انقد این کارارو کردم بخدا دیگه حوصله م‌ نمیکشه 

چقدر فیلم چقدر سریال 

نه بچه ندارم 

متاهل🧿❤️

والاه صب با شوهرم رفتم بازار اما مثل همیشه چشم زنارو دراورد انقدر به زنا خیره میشه و زول میزنه که ازش بیشتر متنفرمیشم. بهشم میگم میگه تهمت میزنی. شوهرمن خونه بود و بیرون رفتم اما مدام از صب به خودم میگم ایکاش مجرد بودمو تنها.

اره کلا ما روز جمعه نداریم  شغلش آزاده مجبوره اینحوری کار کنه

اطرافیان من هم شغل ازاد هستن بعضی هاشون، تاعصرمنزل هستن، جمعه ها، عصرمیرن مغازه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
شوهرم ۴ماهه بیکاره و من از غصه اقساط عقب افتاده و اجاره دلم خونه الانم میخواست کتک بزنه چون گفتم پاش ...

عزیزم الهی بگردم 

بخدا اگه داشتم کمکت میکردم ولی این فروردین به صفر رسیدیم خودمون💖 ایشالا خل میشه 

متاهل🧿❤️
انقد این کارارو کردم بخدا دیگه حوصله م‌ نمیکشه  چقدر فیلم چقدر سریال  نه بچه ندارم

منم همین طوریم شوهرم صبح میره شب میاد خیلی سخته تازه بعضی روزا هم کلا میره شهرستان ۲ روز ۳ روز ۴ روز نیست 

والاه صب با شوهرم رفتم بازار اما مثل همیشه چشم زنارو دراورد انقدر به زنا خیره میشه و زول میزنه که از ...

چی بگم والا اینجور مردا درست نمیشن 

جشمشون سیر نمیشه 

متاهل🧿❤️
اطرافیان من هم شغل ازاد هستن بعضی هاشون، تاعصرمنزل هستن، جمعه ها، عصرمیرن مغازه 

ن شوهرم مغازه نداره سالن ورزشی دارن که مردا می‌رن 

بخاطر همین پنجشنبه و جمعه شلوغ ترن و تا آخر وقت هستن واسه اینکه میاین بازی میکنن آقایان 

متاهل🧿❤️