2777
2789
عنوان

دماغ عملیا لدفن

1198 بازدید | 43 پست

میخام بعد ماه رمضون دماغم رو عمل کنم

مراقبت بعدش چطوره سخته درد داره بعدش

فقط بخاطر بچه 22 ماهم میگم البته مامانم هم کنارم هست اما آیا با وجود بچه کوچیک راحت هست

بعدشم بچه نمیترسه کنار میاد ؟

پیج خوشمزه من @angel__dessert

عزیزم بستگی داره که خودتون چجوری هستین.مثلا من خیلی تحمل درد دارم و به نظرم اصلا درد نداشت.فقط یکم اولش حس اذیت شدن داشتم من بخاطر بخیه و تنفس و این چیزا.که دیگه بعد ۳-۴ روز اونم رفع شد.البته من ۹ سال پیش عمل کردم الان شرایط فرق کرده.ولی توصیه میکنم تا میتونی آناناس بخور‌.خیلی زخم و زود ترمیم میکنه

آدم خوبه یِ داستان زندگیِ خودت باش😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به نظرم بزار نينيت يكمي بزرگتر شه بعد عمل كن من وقتي عمل كردم برادرزادم ماه اول چنام زد تو دماغم رفتم اون دنيا برگشتم😐😐 حداروشكر هيجي نشد اما دردو استرسش از همه چيز بد تره ! 

و اين ك عمل سختيه اما درد نداره بستكي به بدنت داره من خيلي كبود نشدم اناناس زياد بخور به كبوديات الورا بزن 

❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️

عمل سختی نیست اصلا عزیزم شاید همون موقع که به هوش میای کمی سردرد داشته باشی که قابل تحمله و زود خوب میشه،کبودی هم اگه داشته باشی طی ۱۰روز اول رفع میشه

فقط مراقبت و صبر و حوصله میخواد و اگه حواست باشه نی نیت دستشو توی بینیت نزنه مشکل دیگه ای پیش نمیاد انشاالله

دکترتو انتخاب کردی؟

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊

منم راهنمایی کنید لطفاً

از چندین نفر که بینی های گوشتی و استخوانی داشتن پرسیدم تقریبا همه میگن کیفیت تنفسشون خیلی پایین اومده

یکی که بعد از دو ماه میگفت هنوز نمیتونم یه خواب راحت داشته باشم بینیم همش کیپه

منم راهنمایی کنید لطفاً از چندین نفر که بینی های گوشتی و استخوانی داشتن پرسیدم تقریبا همه میگن کیفی ...

نه عزیزدلم اینطور نیست اتفاقا خیلیا تنفسشون بهتر میشه،بستگی به دکترت داره

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊