2777
2789
خب با اون سرعت چطوری خوب شدین  بعد عزیزم تا چند کیلو برمیداشتینو مشکلی نبود  چون میگن بر ...

نمی‌دونم 😆😆😆من کلا خیلی آدم پوست کلفتی هستم 

پسرم ۵ روزش بود پیاده با خواهرم رفتم سر کوچمون آرایشگاه 

ببین تا هر چند کیلو که بهتون فشار نیاد و راحت بردارید اشکال نداره 

ولی بهتون فشار نیاد که اذیت بشین 

چند ماهه سزارین کردین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم 😆😆😆من کلا خیلی آدم پوست کلفتی هستم  پسرم ۵ روزش بود پیاده با خواهرم رفتم سر کوچمون ...

سه ماهه ولی نمیدونم منظورتون از فشار چیه چطوری به کجا فشار بیاد 

آخه من هنوزم بد پامیشم یا زیاد فعالیت دارم میسوزه یا درد میکنه

آخه من بچه ندارم نمیدونم چطوریو چقدر اوکیه

اهاان چون گفتی سزارین اینجوری گفتم ، اره دیگه بچه یه ماهه حدود پنج شش کیلو هست ک مدام بغل آدمه ، من شاید مثلا هفت هشت کیلو بیشتر برنمیداشتم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
سه ماهه ولی نمیدونم منظورتون از فشار چیه چطوری به کجا فشار بیاد  آخه من هنوزم بد پامیشم یا زیا ...

خب دیگه ۳ ماه که خیلی گذشته حتی راحت میتونی باشگاه هم بری 

منظورم اینه که وقتی اون چیز سنگین رو بلند می‌کنی به جای بخیه ها فشار نیاد که اذیت بشی 

نباید اینقد طولانی بشه که ...دکتر رفتی ؟

اهاان چون گفتی سزارین اینجوری گفتم ، اره دیگه بچه یه ماهه حدود پنج شش کیلو هست ک مدام بغل آدمه ، من ...

بعدسه ماه هشت کیلو بیشتر برنمیداشتین؟

شمام فعالیت زیاد بود یا موقع نشستنو پاشدن بعضی وقتا سوزشو درد داشتین 

خب دیگه ۳ ماه که خیلی گذشته حتی راحت میتونی باشگاه هم بری  منظورم اینه که وقتی اون چیز سنگین ر ...

از چه نظر طولانی شده نه دکتر نرفتم بعضیا میگن طبیعیه تا یکسالم دردو سوزش داشتیم

از چه نظر طولانی شده نه دکتر نرفتم بعضیا میگن طبیعیه تا یکسالم دردو سوزش داشتیم

نمی‌دونم من نداشتم درد اینهمه طولانی 

جاری ها و خواهرشوهرمم سزارین کردن خیلی زود خوب شدن 

عزیزم متاسفم 🥺🖤🖤 اون احساس درد و کشیدگی بخیه تا مدت ها هست ولی اره دیگه در حد همون پنج کیلو فکر ...

ممنونم گلم یعنی بعضی وقتا بد پامیشم میسوزه یا زیاد فعالیت دارم میسوزه عادیه عزیز

بعدسه ماه هشت کیلو بیشتر برنمیداشتین؟ شمام فعالیت زیاد بود یا موقع نشستنو پاشدن بعضی وقتا سوزشو درد ...

اره شاید ، یعنی درست یادم نیست تا چند ماه درد داشتم و تا کی رعایت میکردم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
ممنونم گلم یعنی بعضی وقتا بد پامیشم میسوزه یا زیاد فعالیت دارم میسوزه عادیه عزیز

منم تا مدت ها اینجوری بودم ولی دقیقش رو یادم نیست یه سال میگذره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
نمی‌دونم من نداشتم درد اینهمه طولانی  جاری ها و خواهرشوهرمم سزارین کردن خیلی زود خوب شدن

یعنی شما زود مثل قبل شدین من تا 20روز حتی خودمم راحت نمیتونستم پاشم