2777
2789
عنوان

با نامزدم تو خیابون بحثمون شد

517 بازدید | 21 پست

سر یه رفتاری ازش ناراحت بودم. همش میگفت چته؟گفتم برگردیم خونه هیچیم نیست. دیگه یهو جوش آورد جلو جلو میرفت منم با فاصله پشت سرش در حدی که یه ده دقیقه بعدش رسیدم بهش. داخل ماشین نشسته بود انقد عصبانی بود نفس نفس میزد ولی هیچی نگفت، 5 دقیقه نشست آروم شد گفت خب بگو مشکلت چیه؟

اینکه منو ول کرد جلو جلو میرفت کار درستیه خدایی؟ رفتارشو چجوری تحلیل میکنین؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیشب الکی الکی بانامزدم دعوام شد جنگ بپا شد خیلی حرفای بدی زدم مقصرم من بودم قضاوت الکی کردم الان بچم مظلوم روبروم خوابیده خیلی حرفای بدی زدم🥺💔

اشکال نداره اسی اونم عصبی بوده همینکه خودشو اروم نگه داشته گفنه مشکلت چیه ینی ادم بی منطقی نیست

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

این ک تو ناراحت بودی اون بنده خدا هی گفته چته ولی تو عین بچه های لوس گفتی هیچی برگردیم خونه کار درستیه؟

من نمی‌دونم چرا بعضی آدما فک میکنن با قهر کردن همه چی حل میشه و اونام خیلی خواستنی میشن ن خیر با قهر فقط از چشم میوفتی

ناراحتیم طرف میگه چته میگیم هیچی 😐 بعد انتظار داریم طرف ناراحت نشه خو اگه ناراحتی حرف بزن ناراحت نیستی مث آدم رفتار کن چرا ما دخترا اینجوریم 🤷

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔