2777
2789

اگه ازدواج کردین یا راضی نیستین از زندگی و ازدواجتون لطفا اینجا غرغر نکنین فقط میخوایم یکم بخندیم و شاد باشیم

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متعهد باشه و خیانت نکنه این خودش تو این دوره زمونه دیگه آرزوعه......

واقعا...البته بستگی داره شما تعهد و خیانت رو چی ببینین

رلم خیلی بهم اهمیت میده ، هر کاری بخواد بکنه باهام مشورت میکنه ، دم به دقیقه بهم پیام میده   ، به حرفام خیلییی توجه میکنه و فقط کافیه یک بار بهش یه چیزیو گوش زد کنم تا دیگه یادش نره 

اصلا اصلا نازک تر از گل بهم نگفته 

اصلا عصبی نشده 

اصلا حرف بدی بهم نزده 

خیلی مشوقمه

حیلی مهربونه 

خیلی قربون صدقم میره 

حرفشم حرفه 

خیلی دوسش دارم 😁

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

زود عصبانی نشه و صداش رو بالا نبره و خشمش رو با سکوت 

یا ترک محل نشون بده😁ظاهر معمولی ولی مردونه با جذبه 

داشته باشه 🥲رنگ پوستش هم از پوست من تیره تر باشه😅

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
رلم خیلی بهم اهمیت میده ، هر کاری بخواد بکنه باهام مشورت میکنه ، دم به دقیقه بهم پیام میده   ، ...

خب کارت عروسی بدید ببینم

مرد رویاهام مغرور(فقط با خودم و خانواده خوش اخلاق باشه) هیکلی  خوش قیافه پولدار متعهد عاش ...

پول بده بگه هرررررچی دلت میخواد بخر🤌

خب کارت عروسی بدید ببینم

فعلا شاریط مالیمون جور نیست 😁

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙