ورزشکار باشه و خودشو کنترل کنه و زیر نظر روانشناس باشه .مثلا پارانویا یا دو قطبی باشه ولی با قرص کنترلش میکنه و تغزیشو درس کنه.ایا ازدواج میکنید .چ پسر باشه چ دختر .حاضرید خودتون یا خانوادتون باش ازرواج کنه .ادم مهربونیم باشه و احساسی و هم منطقی
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
عزیزم مشکلاتی که گفتی به بچهات ممکنه منتقل بشه یا ژنش خاموش به نسلای بعد برسه. از طرفی شما تجربه زند ...
دارم .ک اومدم درموردش بپرسم .ارثشو دارم میترسم منم بعد ها دچارش شم و نتونم هیچوقت ازدواج کنم ولی اگه درچار شم میرم دکتر و تحت درمان قرار میگیرم
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا ادم منطقی و باشعوری هست که مشکلش رو قبول کرده و در حال درمان هست و به شما هم اطلاع داده
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
دارم .ک اومدم درموردش بپرسم .ارثشو دارم میترسم منم بعد ها دچارش شم و نتونم هیچوقت ازدواج کنم ولی اگه ...
گفتنش راحته. پارانویا با دکتر خوب نمیشه فقط کنترل میشه. کافیه یه مشکل ایجاد کنی خواهی دید چجوری این بیماری کنترل شده و خاموش مثل آتشفشان میاد بالا
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
میگم خودس قبول داره ک بیماره و داره تلاش میکنه برای درمان خودش و دکتر میره و روانشناس.و داره هر کار میکنه برا درمان .دارو میخوره و علائمی نداره با دارو
گفتنش راحته. پارانویا با دکتر خوب نمیشه فقط کنترل میشه. کافیه یه مشکل ایجاد کنی خواهی دید چجوری این ...
منم الان خیلی استرس و مشکل دارم وسواس فکری دارم و ترس از پارانویا .اگرم داشته باشم حاضرم برم دکتر چون تو فامیل داریم میترسم
حتما شمارو دیده به خاطر ازدواج با شما داره تلاش میکنه ولی من میدونم ازدواج بکنه بره تو زندگی تحت شرا ...
کسی .نیس .خودمو دارم میگم .چون تو فامل داریم میترسم منم در اینده بگیرم
منم الان خیلی استرس و مشکل دارم وسواس فکری دارم و ترس از پارانویا .اگرم داشته باشم حاضرم برم دکتر چو ...
حاضر شدن برای کنترل خیلی قابل ستایشع ولی قابل اعتماد خیر. من هرگز دوس ندارم بچهام چنین ژنی رو به ارث ببرن. خارج از بچه من تحمل ندارم کنارشون زندگی کنم دیگه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
تصمیم نگرفتم فقط اومدم بپرسم کسی حاضره با همچین فردی ازدواج کنه یا ن .کسی نیس خودمم.چون تو فامیل سابقه بیماری داریم میترسم منم دراینده بگیرم