2777
2789

سلام

من هیچ زمینه ای راجع به بارداری و كارای قبل و بعدش ندارم

خواستم اگه میشه بهم كامل توضیح بدین باید چیكارا كنم

الان هیچ اقدامی نكردم و هیچ آزمایشی ندادم

از نظر خرید و دارو و همه چی اگه ممكنه راهنمایی كنین مرسی

برو آزمایش بده یه دکتر خوب پیدا کن سه ماه اول اسید فولیک مصرف کن بعد یا علی بگو و شروع کن😃

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

من فقط ازمایش وسونو دادم و۲ماهه دارم فولیک اسید میخورم 

ماه دیگه اقدام میکنم 😆😆😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ی دکتر بهت میگه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

باید بری دکتر زنان که برات ازمایش و سونو بنویسه قرص پرگناکر کانسپشن بخوری خیلی خوبه

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
من فقط ازمایش وسونو دادم و۲ماهه دارم فولیک اسید میخورم  ماه دیگه اقدام میکنم 😆😆😆

بسلامتی انشالله با اولین اقدام بیاد تو دلت نی نی ناز 

وای فای وصل کردید؟؟

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
باید بری دکتر زنان که برات ازمایش و سونو بنویسه قرص پرگناکر کانسپشن بخوری خیلی خوبه

این چه قرصیه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بسلامتی انشالله با اولین اقدام بیاد تو دلت نی نی ناز  وای فای وصل کردید؟؟

نه بسته زدم 

با رایتل 

خداروشکر سرعتم عالیه😍😆😆😆

بسلامتی انشالله با اولین اقدام بیاد تو دلت نی نی ناز  وای فای وصل کردید؟؟

ممنون گلم😍

منم نی نی میخوام ولی هیچی نمیدونم فقط اسید فولیک میخورم

ازمایش دادی؟

چیز خاصی قرار نیست بدونی

نه بسته زدم  با رایتل  خداروشکر سرعتم عالیه😍😆😆😆

چند روزه زیاد میبینمت واسه همین پرسیدم 😃😃

چی هست این قرص دكتر نوشته؟

دکتر فقط میگه فولیک اسید بخور اونم ۱

اگه سنت بالا باشه ومشکلی داشته باشی میگه فولیک ۵ بخور

یه قرصه که همه ویتامین های مورد نیاز برای باردار شدن و تخمک گذاری رو داره اره بعضی دکترا مینویسن

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد