2777
2789

سلام

من هیچ زمینه ای راجع به بارداری و كارای قبل و بعدش ندارم

خواستم اگه میشه بهم كامل توضیح بدین باید چیكارا كنم

الان هیچ اقدامی نكردم و هیچ آزمایشی ندادم

از نظر خرید و دارو و همه چی اگه ممكنه راهنمایی كنین مرسی

برو آزمایش بده یه دکتر خوب پیدا کن سه ماه اول اسید فولیک مصرف کن بعد یا علی بگو و شروع کن😃

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

من فقط ازمایش وسونو دادم و۲ماهه دارم فولیک اسید میخورم 

ماه دیگه اقدام میکنم 😆😆😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برو ی دکتر بهت میگه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

باید بری دکتر زنان که برات ازمایش و سونو بنویسه قرص پرگناکر کانسپشن بخوری خیلی خوبه

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
من فقط ازمایش وسونو دادم و۲ماهه دارم فولیک اسید میخورم  ماه دیگه اقدام میکنم 😆😆😆

بسلامتی انشالله با اولین اقدام بیاد تو دلت نی نی ناز 

وای فای وصل کردید؟؟

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
باید بری دکتر زنان که برات ازمایش و سونو بنویسه قرص پرگناکر کانسپشن بخوری خیلی خوبه

این چه قرصیه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بسلامتی انشالله با اولین اقدام بیاد تو دلت نی نی ناز  وای فای وصل کردید؟؟

نه بسته زدم 

با رایتل 

خداروشکر سرعتم عالیه😍😆😆😆

بسلامتی انشالله با اولین اقدام بیاد تو دلت نی نی ناز  وای فای وصل کردید؟؟

ممنون گلم😍

منم نی نی میخوام ولی هیچی نمیدونم فقط اسید فولیک میخورم

ازمایش دادی؟

چیز خاصی قرار نیست بدونی

نه بسته زدم  با رایتل  خداروشکر سرعتم عالیه😍😆😆😆

چند روزه زیاد میبینمت واسه همین پرسیدم 😃😃

چی هست این قرص دكتر نوشته؟

دکتر فقط میگه فولیک اسید بخور اونم ۱

اگه سنت بالا باشه ومشکلی داشته باشی میگه فولیک ۵ بخور

یه قرصه که همه ویتامین های مورد نیاز برای باردار شدن و تخمک گذاری رو داره اره بعضی دکترا مینویسن

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد