ما تو روستایم چن ساله داریم دندون رو جیگر میزاریم هیچی نمیگیم میاد پشت بوم همش خونه مارو دید میزنه جرات نداریم بدون شال بیایم تو حیاط و بالکن خودمون انقد ک نگا میکنه بخدا ۲ شب ۶ صب وقت و بی وقت یه همسایه داریم میاد تو کوچه فحشای رکیک و بد میده خدا و پیغمبرو فحش میده بخدا انقد جیع میزنه گریه میکنه مام زله ترک میسیم مریض داریم خونمون بخدا شده از ترس انقد ترسیده راهی بیمارستان کردیم ولی یه بارم اعتراض نکردیم حالا دایی من ماشینشو ی بار پارک کزده جلو درشون اومده پشت بوم کلی فحش میده و هرچی میاد میگه این سریع من میخام گزارشش بدم این سری فحش بده داد بزنع میخام گزارش بزنم چیکار کنم باید به کی بگم باید مدرک چیا داشته باشم؟
🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون
تازه بعد از محکوم شدنش کینه ای می شه بیشتر اذیتتون می کنه
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.