2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

رفیقمبوده‌ها... ولی مث سگ دوسش دارم..چون دیگ توی یک جا نیستیم برا تحصیل.و خب من‌دارم میرم ازاونجا ولی اون اونجا میمونه.فقط هروقت میبینم همو بغل میکنیم و همین..بدون‌هیچ حرفی!‌.دلم براش تنگ میشه خیلی!

بنظرتون اونم دوسم‌دارع؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
رفیقمبوده‌ها... ولی مث سگ دوسش دارم..چون دیگ توی یک جا نیستیم برا تحصیل.و خب من‌دارم میرم ازاونجا ول ...

خب اگه بخواد باهاش ازدواج میکنی؟

کاربری دست چند نفره ☕

یعنی چی علاقشو گفتی سرد شد 

یکم مسخره ب نظر میاد..

ولی اهل درس و کار بود وقتی من بهش گفتم ک بهت حس دارم با رفتاراش بهم فهموند ک باید برم..

دست آخرم بلاکم کرد

مشاور سایتمم😌❤

13 ساله با تمام وجودم دوسش داشتم و دارم .بینمون اتفاقی افتاد که تقصیر من بودم از هم جدا شدیم ولی هنوزم ....

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بعد دو سال باهاش کات کردم چون حوصله ادامه دادن دوستی نداشتم چون امروز فردا میکرد چون میترسیذم عمرم حروم بشه نیاد خواستگاریم بره زن بگیره من بمونم یه دنیا حسرت افسردگی دیگه به طور جدی کات کردم ادنم دیدم واقعنی از زندگیش رفتم اومد خواستگاریم ازدواج کردیم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

خیلی سال پیش بود شاید ده سال پیش مجرد بودم اون موقع مجبور شدم ب حدی عاشقش بودم دیوانه وار تو اوج خواستن مجبور شدم تو خونه گریه میکردم هیچکس نمی‌دونست چرا خواهرمم میگف اگر باز بخوای گریه کنی ب مامان بابا میگم منم از ترسم سکوت میکردم.....زخم معده گرفتم و مشکلات دیگه ب بدبختی فراموشش کردم بعد مدتها بعدش رفتم با ینفر دیگه خیلی حس خوب بهش داشتم خیلی از اونم مجبور شدم جدا بشم و عقد کنم با ینفر دیگه الان بعد هفت هشت سال هنوز یادش میگفتم ن اینکه دوسش داشته باشم هنوز اما همش ی زخم کوچک تو قلبمه همش میگم چرا نشد چرا یبار نشد 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻