2777
2789
عنوان

چی باعث میشه یه مرد چشاش دو دو بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 26 پست
جالبه این حدیث که میگن آخرالزمان معروف و  منکر جابجا میشن دیگه خیلیا جرات ندارن یذره منفی راجب ...

چیکار کنم گفتم الان میریزن سرن که بتوچه شال سرش نمیکنه

لطفا هرکی امضامو میبینه برای حل مشکلم یدونه صلوات بفرسته واسه کسی که سالهاست رنگ خوشبختی رو ندیده💔
خیلی هیزه دختره دوسداره همه مردارو جذب خودش کنه تازه خیلی هم بی ادب بود فقط شوهرشو خراب میکرد بقیه ب ...

خب

تموم شد و رفت‌..بعضی زنا سعی بقبه رو جذب کنن..وبقیه هم جذب میشن..نقطه ضعف مردا خیلی اشکاره

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تموم شد و رفت‌..بعضی زنا سعی بقبه رو جذب کنن..وبقیه هم جذب میشن..نقطه ضعف مردا خیلی اشکاره

ازین میسوزم که شوهرم طلبکارم بود تا اخره مهمونی محل نمیداد بهم🥺

لطفا هرکی امضامو میبینه برای حل مشکلم یدونه صلوات بفرسته واسه کسی که سالهاست رنگ خوشبختی رو ندیده💔
2803
دیگه سعی کن جایی ک زنه هس شوهرتو نبری

اصلاااااااا توبه کردم بخدا

نه اخه بعضی از مردا خیلی پاکن بخدا من میبینم اصلا هزارتام زن هس سرشون فقط پایینه شوهره منم خیلی ادعا ...

خب شما باید جوری جلوش در بیای که احساس بی نیازی کنه البته اینم بگم معمولا مردا تنوع طلبند 

کاربر مرد
خب شما باید جوری جلوش در بیای که احساس بی نیازی کنه البته اینم بگم معمولا مردا تنوع طلبند 

خب بخدا من بروزم خیلی هم از شوهرم سرترم دیگه نمیدونم چیکار کنم

فقط اشتباهم اینجاس ک خیلی فکر جیب شوهرمم ن لباس انچنانی میخرم ن ارایشگاه ن هیچی.....یه جوری همیشه خودم خودمو فقط اراسته نگه میدارم با کمترین داشته هام

2804
ببین بنظرم اکثر مردا همینن زیاد بهش فکر کنی اذیت میشی

بخدا مغزم داره منفجر میشه خیلی ناراحتم در حالی که خودش یه اینستا اجازه نداد داشته باشم اما وقتی یه زن هیز میبینن دوسدارن نگاش کنن سرتاپا

خب بخدا من بروزم خیلی هم از شوهرم سرترم دیگه نمیدونم چیکار کنم فقط اشتباهم اینجاس ک خیلی فکر جیب شو ...

خب بهش بگو او خانمی که میبینی کلی آرایش کرده که فقط تو وامثال تو نگاش کنند

کاربر مرد
2805