2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم😥

149 بازدید | 12 پست

سلام حس میکنم دارم دیونه میشم 

😣تمرکز ک اصلا ندارم جدیدا توهم میزنم ی نمونش زلزله

😥حس میکنم همش ازکنارم اذم یا حشره ردمیشه

خیلی تو شمردن اشتباه میکنم😭توروخدا بگین چیکارکنم حالم واقعا بده؟؟؟

مثلا چندوقت پیش کلی وسیله فرستاذم بر یکی 😞بهش گفتم خیلی تعدادش کمه 😞رسیده دستش میگه تعدادش دقیقه کم نیست🥴فک کنید فرقش ۴۰تا بوده 😭

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاری دید هم داری مثلا دو بینی ؟ یا بدنت بی حس بشه 

بی حسی چجوری 

من جزپاهام ک بخاطر جراحی کمرمه نه 

جدیدا از چیزی زیاد نترسیدی یا شوکه نشدی یا افسردگی شدید ؟ سرت ضربه نخورده ؟ ممکنه اختلال اضطراب باشه

🥲ترسیدن ک زیاد تاحدمرگ چندبار شده 

افسردگی دارم چندساله ولی امسال اینجورشدم یهو خانوادم میگن گاهی ازت میترسیم 😔سراین اشتباه شمارش خیلی حالم بده اگربهم نمیگفتن چندمیلیون ضررمیکردم😔رقم کمی نبوده 

نه بی حسی مثلا یه طرف بدنت کرخت بشه یا چیزی از دستات بیفته سرگیجه و سبکی سر چی داری

هیچ کدومو ی مدت کوتاه سرگیجه داشتم چشام سیاهی میرفت اوکی شدم 

خوب خدا رو هزار مرتبه شکر علائم ام اس یا دو قطبی رو نداری . استرس میتونه عدم تمرکزو بیشتر کنه . هر روز قهوه بخور . ویتامین د۳ با دوز ۵۰ هزار هفته ای یکی.سعی کن روزی بیست دقیقه هم شده تو خونه پیلاتس کار کنی سرچ کن تو گوگل پیلاتس اپارات برات کلی میآره بعد یه مدت انشالله کلی بهتر میشی 

خوب خدا رو هزار مرتبه شکر علائم ام اس یا دو قطبی رو نداری . استرس میتونه عدم تمرکزو بیشتر کنه . هر ر ...

😭😭من واقعا توهم میزنم حتی سایه میبینم  حس میکنم یکی ازکنارم ردشد اما برمیگردم میبینم کسی نیست چندباری فکر کردم خانوادمن بهشونم گفتم گفتن مااصلا اینجانیومدیم

یا یبار تو اتاق بودم در نیمه بازبود ی لخظه حس کردم همسرم اومد تو😕برگشتم دیدم کسی نیست اصلا

یا حس میکنم حسره ای چیزی دیدم درخالیکه هرچقدر گشتیم چیزی. نبود اصلا☹️

یبار ازخاب پریدم داد زدم زلزله اومد همه گفتن زلزله نیست گفتم دارم میلرزم ب خودم اومدم دیدم نه بدنم داره میلرزه نگو سرهمینه فک کردم زلزلس ازخاب پریدم

تمرکز اصلا ندارم حفظیاتم افتضاح شده ینی الان ی خرف بزنید بگی برو ب فلانی بگو😕فراموش میکنم حتی ب ثانیه بکشه باز یادم میره 😔

چیکارکنم برم دکتررینی چه دکتری برم😭حس میکنم واقعا دیونه شدم

😭😭من واقعا توهم میزنم حتی سایه میبینم  حس میکنم یکی ازکنارم ردشد اما برمیگردم میبینم کسی نیست ...

یعنی اختلال حواس هم دارین ؟ به نطرم متخصص مغز و اعصاب برو البته چیزایی که نوشتی خیلی هم بحرانی نیس منم خیلی هاشو تجربه کردم اما اگه مبخوای خیالت راحت باشه برو متخصص مغز و اعصاب . عزیزم در کنارش هر روز صبح به اندازه یه عدس کندور بخور مثله قرص با اب غورت بده 

یعنی اختلال حواس هم دارین ؟ به نطرم متخصص مغز و اعصاب برو البته چیزایی که نوشتی خیلی هم بحرانی نیس م ...

ممنون گلم 

جدیدا اینجورشدم نمیدونم