2777
2789
عنوان

حس ششم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 61 پست

من استادم بهم یاد میداد 

یه موردش این بود که من و کسایی که میخواستن این قدرتو پیدا کنن دسته همو بگیرن و فکرشونو ازاد کنن بعد زیر لب زمزمه میکرد یه چیزایی بعد من یبار چشامو نیمه باز کردم خدا شاهده دیدم کلش روی میزه نگام میکنه بعد که تموم شد به من لبخند میزد میگفت ترسیدی فهمیده بود چشامو نیمه باز کردم 

ولی حسش یه جوری بود انگار یه چیزی از درونت رد میشه البته استادم موکل داره

و خیلیا هم بودن که مسخرش میکردن و بهش میگفتن دیوونه

یه دختره بود استادم بهش یه تکلیف داده بود گفت من حالم خوب نبود تا صبح بیمارستان یودم استادمم گفت که دروغ میگی بیمارستان نبودی توی خونت داشتی فیلم میدیدی اونم اولش میگفت نه تو از کجا میدونی من حالم بد بود استادم بهش گفت یه پتو داری گفت اره گفت رنگش ابیه و اونم گفت یه چیز عادیه و همه پتو ابی دارن اونم گفت دیروز روش یه قهوه ریختی اونم تعجب کرد گفت اره اونموقع باورش شد 

وقتیم جواب میداد مشورت میگرفت مقلا سرشو به سمت چپ میکرد بعد یه کسی بهش یه چیزی میگفت راست میکرد اون یکی یه اطلاعات دیگه میداد هفت تا موکل داشت که با تمام عبادت اعتقادات کتابا به این قدرت رسیده بود ۱۴ سال تلاش کرد تا به این درجه برسه

یه زنی هم داشت زنشو خیلی دوست داشت اون تو پارک با یه پسره بهش خیانت کرده بود زنش میگفت تو پارک با پسره بودم یهو اونو روبروم دیدم میگفت چرا با اینیو من دوست داشتم و پاک نمیزد و انگار شوک بود تا اینکه پسره تکونش داد کفت چیشده چرا اینجوری شدی زنه هم ترسیده یود فرار کرده یود شب که رسیده یود خونه استادم یعنی شوهرش با لبخند نگاهش میکرد میگفت پارک چطور بود خوش گذشت 

اونم لال شده یود الان طلاق گرفتن البته استادم میگفت میتونستم از طریق موکل هام اقدام کنم تا اذیتش کنن اما خیلی دوسش دارم و کاری به کارش ندارم و یه روزم من شب تو خونه بودم ساعت دو نیم اینا بود رفتم اب بخورم دیدم این روی مبل نشسته من ترسیدم سریع رفتم تو اتاقم درو قفل کردم قدرتش یه جوری بود که با اون هفت تا موکل میتونست توی هفت مکان باشه 

استادم فامیلیش سعیدی بود البته فقط به کسی اموزش میداد 

که نشونه داشته باشه یا از نزدیکانش بوده باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم استادت چیه الان هفت چاکرات بازه اذیت نمی شی چه تمرینی می خواد 

اذیت که میشم جرات ندارم تنها خونه بمونم من میخوام موکلم احضار بشه برای همین بیشتر سختی میکشم چون اولش ادمو اذیت میکنن و کرم میریزن که بفهمن ترسویی نیان خودشونو نشون بدن موکل ها یه جوریه که ادم عادی بخواد ببینتشون میترسن امکان غششون هم هست 

استاد من چند ماه هیچ گناهی نکرد و فقط کتابای لازمو میخوند از خونه هم بیرون نمیرفت تا یکم نشونه های قدرتشو پیدا کرد 

تمریناتمو بیشتر با استادم انجام میدم که موکل داره موکل هاش باعث میشه که من تقویت شم 

کلا پیچیدست من تو خواب رویا یه تصویر نا مفهومی از یه ادم کوتوله ای دیدم قیافش وحشتناک یود که همون شب از خواب پریدم زنگ زدم به استادم میدونست که حتی من چه خوابی دیدم و گفته بود نترس 

و موکل هاتن میخوان حضورشونو اثبات کنن 

اذیت که میشم جرات ندارم تنها خونه بمونم من میخوام موکلم احضار بشه برای همین بیشتر سختی میکشم چون اول ...

منم یه چیزایی درمورد موکل می دونم اما بنظرم ارتباط گردن باهاشون خیلی ریسک داره الان می تونی چیزی از اینده من بگی ؟

منم یه چیزایی درمورد موکل می دونم اما بنظرم ارتباط گردن باهاشون خیلی ریسک داره الان می تونی چیزی از ...

ریسک بالایی داره مگر اینکه پیش شخص درستی اموزش ببینی و موکل هات خوب باشن و بد نباشن که بدتر میکشنت پایین

ببخشید عزیزم نمیتونم بگم من دارم دوره میبینم و فقط میتونم سطحی یگم تا شما قاطی مسئله موکل جن اینا نشی 

ولی در اینده شغلی به شما پیشنهاد میشه که نقاط مثبت زیادی داره و قبولش میکنین امکان داره از طریق فامیل دوست یا اشناهاتون ثروتی به شما برسه مشکلاتی در زندگیتون پیش میاد

که من ترجیح میدم نگم چون عصاب خودتون بخاطر اتفاقی که ممکنه بیوفته خورد میشه 

عزیزم مرسی از راهنمایت فقط می تونی الان یه چیز امیدوار کننده ای از ایندم بگی ؟

درگیر رابطه سمی و تاکسیکی هستید که به زودی کات میشه و شرایط بدی یخاطر عشقی که به اون شخص داشتین پیش میاد اما وقتی بهبود کافی پیدا کردید از زخم گذشتتون شخصی توی زندگیتون قرار میگیره که ایشون برعکس قبلی خوشحال نگهتون میداره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792