2777
2789
عنوان

حس ششم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 61 پست
سلام من با استاد تونستم تقویتش کنم البته من خیلی قویتر از حس ششمو دارم بهم القا میشه همیشه 

عزیزم چند روز قبل با حرفایی که بهم زد خیلی ناراحتم کرد 

حستون میگه از ته دلش بود؟

اگه نه پشیمون میشه؟

می‌خوام بدونم چه زمانی رفتارش باهام درست میشه؟

عزیزم چند روز قبل با حرفایی که بهم زد خیلی ناراحتم کرد  حستون میگه از ته دلش بود؟ اگه نه پشیم ...

عصبانی بوده و یه چیزی گفته از دلش نبوده و حرفایی بوده که توی ذهنش اومده گفته 

رفتارش حالا درست نمیشه چون غرور خودخواهی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی ذهنس فکر میکنه و میبینه رابطه احمقانه ای هست اما به فرد ایده الش نزدیک هستید و فعلا میخواد نگهتو ...

عزیزم برات صلوات میفرستم خیلی لطف کردی🩷

و میشه این یکیو ام بگی بهمو دیگه تموم؟

چیکار کنم ک جذبم بشه یعنی بخواد باهام وارد رابطه بشه

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

عزیزم برات صلوات میفرستم خیلی لطف کردی🩷 و میشه این یکیو ام بگی بهمو دیگه تموم؟ چیکار کنم ک جذبم ب ...

به رابطه با شما فکر میکنه اما نه خیلی جدی

شما تا الانم با بهضی رفتار هاتون اونو جذب خودتون کردید

به رابطه با شما فکر میکنه اما نه خیلی جدی شما تا الانم با بهضی رفتار هاتون اونو جذب خودتون کردید

فداتشم عزیزم

درخواست دوستی بدم قبول میکنی؟

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

بله

آبجی منظورت کدوم رابطه سمی هستش امیر یا جابر 

و چه مشکلاتی برای زندگیم پیش میاد اگه من میتونم جلوی مشکل بگیرم بگو شاید اگه اون مشکلات بگی بتونم حلش کنم و مانع اتفاق افتادنش بشم

عصبانی بوده و یه چیزی گفته از دلش نبوده و حرفایی بوده که توی ذهنش اومده گفته  رفتارش حالا درست ...

مرسی عزیز دلم😘

حسش به من چیه؟

چه زمانی حدودا رفتارش درست میشه؟

ینی منظورم اینه که چه زمانی دوباره باهام وارد رابطه میشه؟

رفتار خودم باهاش چطور باشه؟

میشه لطفا حستو به من بگی عزیز دلم❤️❤️

آبجی منظورت کدوم رابطه سمی هستش امیر یا جابر  و چه مشکلاتی برای زندگیم پیش میاد اگه من میتونم ...

اتفاقات سر نوشته و من نمیتونم بگم تا تغییرش بدی و قانونشو بهم بریزم اتفاق در انتها اخر میوفته نمیتونی مانعش شی

اتفاقات سر نوشته و من نمیتونم بگم تا تغییرش بدی و قانونشو بهم بریزم اتفاق در انتها اخر میوفته نمیتون ...

مرسی عزیزم انشالا هرچی که  میخوای خدا بهت بده  خیلی کمکم کردی دمتگرم 

توی ذهنس فکر میکنه و میبینه رابطه احمقانه ای هست اما به فرد ایده الش نزدیک هستید و فعلا میخواد نگهتو ...

سلام عزیزم خوب ببخشید دوباره پیام میدم قول میدم فقط همین سوال رو ازت بپرسم و دیگه هم مزاحمت نشم

عزیزم ازت میخوام بهم بگی پسر عموم قبل از این که با یک نفر دیگه ازدواج کنه به من حس داشته یا نه، اون زمانی که هنوز ازدواج نکرده بود  خیلی با من شوخی می کرد سعی داشت حرصمو دربیاره اولش ازش متنفر می شدم   اما بعد عاشقش شدم اما با این که عاشقش بودم از خودم دورش می کردم بهش اخم می کردم نمی تونستم حسمو بیان کنم من از یازده سالگی تا بیست سالگی بهش حس داشتم از زن عموم شنیده بودم که گفته بوده اگه بخواد ازدواج کنه با من ازدواج می کنه ایا این حرفی که زن عموم زده بود واقعیت داشت؟ یه بارم به شوخی بهم گفته بود می خواد بیاد خواستگاریم می خوام بدونم بهش حس داشته واقعا می خواسته باهام ازدواج کنه؟