خودم دانشجوام اونم متخصص مطب داره يشالله منم ادامه بدم قصدم اينه بزنم مطب و پيشرفت كنم. ؟ بنظرتون ده سال تفاوت سني مشكل ايجاد ميكنه ؟ اليته توي چهه هامون معلوم نيست اون بيبي فيسه منم بيشتر ميزنه تو رفتار هم من خيلي سنگين و باورم اصلا هل رفيف بازي و لجبازي و بچه بازي نيستم ميدونن همه پخته هستم ولي سنم كمه اونم كه كلا متين و باور بنظرتون ١٠ سال بده ؟ البته بگم تو چهرمون اصلا نعلوم نيست انگار ٤ ساله بيايد همه نظر بديد
ما ۱۱ سال تفاوت سنی داریم و خوبیم باهم مشکلی هم نداریم
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
خب شما باید ببینید افکارتون و همچنین عقایدتون چقدر به هم شبیه هست
🦋نون_بربریییی@ملوسکتونم@هیییی_زندگی@ممد_نمکی @sadaf_jan @hlma79 @نسیم75هستم @دختر_قهوه_فروش@آب_آلبالو@شما قشنگ ترین دوستای من هستید،خواستم بگم که عاشقتونم😍تو غیر ممکن ترین رویای منی🥀.....تو غمگین ترین غم پنهان دلمی❌️❌️آقایان محترم لطفا احترام خودتون رو نگه دارین❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️همچنین حق شرکت در تاپیک بنده رو ندارید❌️ریپلای و لایک هم نکنید❌️
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕