2777
2789
عنوان

اگه شرایط مالشو نداری....

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 78 پست
تو از کجا میدونی چقدر از همون بجه ها که میگی پدرومادر داشتن و مردن یا پول دار بودن و ورشکست شدن یا ه ...

شاید شما هیچ پل ارتباطی با اقشار ضعیف جامعه نداشتید و هرگز خودتون رو درگیر حل مشکلات کسی نکردید

دقت کنید من گفتم شاید!!!

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز جنسیت مشخص نیست اما حس مادرانه‌ام میگه دختره😍💕🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگرهم میبینیدکسی بچه آورده وشرایطش روداره لطفاتوکارش دخالت نکنیدوسرتون توزندگی خودتون باشه وفضول مرد ...

اون شرایطشو داره خداروشکر یه موجود پاک که هدیه خداست رو داره بزرگ میکنه

من دلم فقط برای اونایی میسوزه که نمیفهمن فقط به یه جمله بچه گیر دادن

ولی بقیه جملاتمو ندیدن....

2803

خب راست میگه،همسرم دستش خالی شد ۱۰ سال سختی کشیدیم.خواستیم رو پای خودمون باشيم یهو همه چیز ده برابر شد.

ی لباسشویی قیمت کرده بودیم از ۲ سال قبل ۲۳ بود بعد شد ۲۷ الان ۳۰هر وقت پول جمع کردیم بخریم گرونتر شد.باورتون میشه یک خانوم لباسشویی نداشته باشه.

بچه دار هم نمیشم راستشو بخواین ۱۰ ساله.ولی خب میگم خرج خودمون در نمیاد بخدا درنمیاد. چطوری بچه دار شم.دوا درمون کلی خرج داره.پرنده دارم ولی خب بهش میرسم نبود میمردم از تنهایی بی بچه

هیچ جای دنیا مردم عادی نمیتونن صد صد باشن مگه اینکه شغل پردرآمدی داشته باشی. درحالیکه خوشبختی و زندگ ...

احسنت

بابا خود معاویه میگه زنان همه عقیمند از اینکه پسری مثل علی و عدالت او بیارن

بعد تو همون عدالت علی هم کلی فقیر بوده 

اما نمیشه بکیم چون فقیریم زندگی نکنیم که

بلد نیستم چه طوری

برو تو تاپیکام اون تاپیکی ک نوشتم. خانما بیایت لیست جهاز رو پیدا کن کنار تاپیک یه سع نقطه هست اونو بزنی میاره گزارش

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

کاملا حق گفتی .فاز اینایی ک بی احترامی میکنن و با لفظ های بد حرف میزنن رو نمیفهمم🙂🌱اگ دوست نداریت تاپیکو میتونین ازش خارج بشین ‌یا حداقل محترمانه تر صحبت کنین .

ازدواج یه هزینه های پایه ای داره...ک خیلیا ممکنه نتونن از پسش بر بیان .

بچه ام که باید زمانی اقدام بشه ک بدونین میتونین تامینش کنین و زندگی ک دارین ارزش تکثیر داشته باشه...

خلاصه ک باید از پسش بر اومد تا اقدام به کاری کرد .حالا باز هر کی نظری داره اما خب بی احترامی اصلا قشنگ نیست .

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....
2804
درسته بچه خرج داره و باید به فکر آینده اش باشیم ولی حس مادر شدن آنقدر قشنگ هست که بخاطرش سختی ها رو ...

ایا دختر شما هم میخواد و انتخابش این هست که شرایط مالی سخت و بد رو تحمل کنه مساله اینه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

یکی از دوستامون پول نداشت ازدواج کرد،کارش نگرفت رفت تو بورس و بیت کویین،بعد کرایه خونه شم نداشت بده .وسایل خونه شو ریختن تو کوچه.اوردوز کرد مرد.ب راحتی.

اگه مجرد بود لااقل بخاطر زندگیش اینکارو نمی‌کرد و دختر مردمو بدبخت نمی‌کرد.

2805
خب راست میگه،همسرم دستش خالی شد ۱۰ سال سختی کشیدیم.خواستیم رو پای خودمون باشيم یهو همه چیز ده برابر ...

خب عزیزم اشتباه تون اینکه ک صبر کردید پولتون جمع بشه این استراژی تو ایران جواب نمیده . باید بقیه مبلغ رو  یا از کسی قرض میگرفتین یا قسطی برمیداشتین الان هم نگیری باز سال دیگه گرونتر میشه 

کل زندگی مون شده قسطی . ی زمان تلوزیون زندگی غربی ها رو مسخره میکرد ک همه چی شون قسطیه الان خودمون به اون روزافتادیم  

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
2801