baranpaeezii مدیر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1225 عنوان خط کف دست برای طلاق راسته؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 30 پست کسی بوده خط کف دست راست زیر انگشت کوچیکه دو خط باشهیا یک خط و انتهاش دوشاخه شده باشه اما جدا نشده؟؟؟یا اونایکه حتی دوبار طلاق گرفتن چطور؟؟میشه نگاه کنید من خیلی نگرانم من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇 1403/01/30 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adopted_girl عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 524 اگه این خرافه تو مغزت بیشتر جا باز کنه ممکنه طلاق بگیری!سرنوشت همه ی ادما دسته خود اوناس یکی هس اخلاقش خوبع ۱۲۰ سال زندگی میکنه یکی مشکل داره با طرفش ی سال نشده جدا میشه و این هیچ ربطی ب خط کف دست نداره:/ شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
قویسفید عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 7766 اخه من چندتا دارم اینطور الانم جداشدم میترسم بازم تکرار شه خیلی نگرانم ارامشمو گرفته😔 فکر نکن بهشقرار نیست این چیزا سرنوشتمونو بسازنبه چیزای مثبت فکر کن و از خدا بخواه بهترینارو برات قرار بدهمن انقد از طلاق ترسیدم که سرم اومد ⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1225 اگه اینجوری فکر میکنی شک نکن جذبش میکنی من دو خط ندارم ولی جدا شدم حتی یک خطط هم دوشاخه نشده؟؟ من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
maral__tt عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3503 اره زیر انگشت کوچیکت ببین ها. چیزی نیس انگارعکس دستتو میشه بزاری؟ لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1225 فکر نکن بهش قرار نیست این چیزا سرنوشتمونو بسازن به چیزای مثبت فکر کن و از خدا بخواه بهترینارو برات ... من برا ازدواجم فک نمیکردم طلاق بگیرماما یهم این بدچشمم خورد دیدم حقیقت داره چون جداشدمبزاهمین میترسم راست باشه و بازم اتفاق ییوفته من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
قویسفید عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 7766 حتی یک خطط هم دوشاخه نشده؟؟ نه فقط یک خطه ⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1225 اگه این خرافه تو مغزت بیشتر جا باز کنه ممکنه طلاق بگیری! سرنوشت همه ی ادما دسته خود اوناس یکی هس اخ ... من ک جداشدم دیدم راسته ی خط دیگ تو دستم دوشاخه هسبراهمین بازم میترسمقبلن تو فکرم نبود😞 من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
قویسفید عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 7766 من برا ازدواجم فک نمیکردم طلاق بگیرم اما یهم این بدچشمم خورد دیدم حقیقت داره چون جداشدم بزاهمین می ... دیگه شده و کاری نمیتونیم بکنیمگفتم بازم میگم به چیزای خوب فکر کن ⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
adopted_girl عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 524 من ک جداشدم دیدم راسته ی خط دیگ تو دستم دوشاخه هس براهمین بازم میترسم قبلن تو فکرم نبود😞 نظر هر کی محترمه من ب شخصه اعتقاد ندارم ب اینجور چیزا شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1225 ها. چیزی نیس انگار عکس دستتو میشه بزاری؟ من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1225 مثلا اینجوری من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1225 نظر هر کی محترمه من ب شخصه اعتقاد ندارم ب اینجور چیزا بهتر ک اعتقاد نداری وگ ن اذذیت میشی من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1225 دیگه شده و کاری نمیتونیم بکنیم گفتم بازم میگم به چیزای خوب فکر کن اره باید افکارم درست کنمشما علت طلاقتو میشه بگی؟؟ من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
maral__tt عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3503 ن والا اینجور نیستی کوچولووویی هست ولی لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
قویسفید عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 7766 اره باید افکارم درست کنم شما علت طلاقتو میشه بگی؟؟ خیانت ⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫