2777
2789

پسرم دوسالشه از یک ماه پیش دونه های قرمز همراه با خارش روی بدنش ایجاد شد روی ارنج و زانو روی سطح بدن نه ..بردمش متخصص پماد داد و شربت ولی خوب نشد الان داره بیشتر میشه ..کسی تا حالا با همچین موردی برخورد کرده؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

ببرش آزمایش یه چکاپش بکن بچه رو ، کلیه و کبد و ...

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا تو همین فکر بودم گفتم شنبه ببرمش پیش دکتر پوست تشخیص نداد ازمایش میبرمش 

ان شاءالله که طوری نیست نگران نباش

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
ممنونم عزیزم🥹

فداتم ک😘

دکتر گفت من نمیدونم به خاطر چیه ببرش پیش دکتر پوست  حالا دکتر پوست شنبه هست  بچمم همش می ...

جدیدا شامپو و یا شکینده لباس و ... را عوض نکردی 

خوراکی جدید نداری 

ان شاالله که به زودی خوب بشه 

اگه اگزما هست خاک شیر بدید و ماست بزنید روی دونه ها از خارشس کم میشه

جدیدا شامپو و یا شکینده لباس و ... را عوض نکردی  خوراکی جدید نداری  ان شاالله که به زودی ...

جدیدا که گرمی زیاد خورده 

ممنون از  راهنماییت عزیزم 

فردا حتما بهش خاکشیر و ماست میدم 

انشاءالله خوب بشه🥹❤️