2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تیره میشه خصوصیات ظاهریمو بگین؟

ظاهرت زیبا هست صورت ملیح و دلنشین داری چشمات یه کم حالتش کشیده است لب هات هم یه کم برجسته مژه هات بلنده بینی ات متوسط. ابروهات حالت بلند و کشیده داره

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
سلام دوباره دارم میپرسم:) محمد دوسم داره؟ حسش بهم چیه چجور پسریه دلیل کم حرف زدنش چیه

دوستت داره ولی حس ام میگه برا تو خجالتی وگرنه آدم پر حرفی هست 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
دوستت داره ولی حس ام میگه برا تو خجالتی وگرنه آدم پر حرفی هست 

کسی منو دوست داره؟ اگه اره چرا نمیاد جلو؟🥲🥲🥲🥲🥲🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

ظاهرت زیبا هست صورت ملیح و دلنشین داری چشمات یه کم حالتش کشیده است لب هات هم یه کم برجسته مژه هات بل ...

ویژگی های ظاهری منم میگییی؟

احتمالا وقتی ، از درد میوفتی رو زانوت من خیلی دور از توعم ، روی زانوی خودم.💙🪼 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1159340394
ن جدیدا اینطور شده بخاطر مشکلاتشه؟ یا همین مدلشع با دخترای دیگم حرف میزنه؟ ی ویژگی از من بگو ...

نه کسی تو زندگیش نیست حس میکنم خیلی درگیر فکر ذهنش مشکل براش پیش اومده .تو مهربونی و دست دلبازی کلا آدم خوبی هستی خاکی بی ریا

ویژگی های ظاهری منم میگییی؟

مهربون و زیبایی ولی از خودت انگار بدت میاد و اعتماد به نفس کم داری در صورتی که زیبایی