2821
2789
ممنونم خواهری  فقط متوجه نشدم دوماه دیگه که کنکور میدم رشته ای که میخوام قبول میشم یا نه  ...

توروخدا جواب منو بده حست درمورد من و شوهرم چیه چرا انقدر دعوا راه میندازه کی زندگیم اروم میشه؟

چشمام سبزه ولی😥

حس ام گفت چشمات روشن چشم رنگی هستی بعضی سبزها به عسلی میزنه از روشنی حالا نمیدونم سبز خیلی روشنی یا تیره ولی حس ام میگه روشن

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس ام گفت چشمات روشن چشم رنگی هستی بعضی سبزها به عسلی میزنه از روشنی حالا نمیدونم سبز خیلی روشنی یا ...

زهره کی واسم خونه میخره ؟

@خانمخوشگله  

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
توروخدا جواب منو بده حست درمورد من و شوهرم چیه چرا انقدر دعوا راه میندازه کی زندگیم اروم میشه؟

حس میکنم یکی تو زندگی پرش میکنه علیه تو وگرنه دوستت داره ولی دشمن زیاد داری 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز