2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه عاطفی 

میگم  من که امسال تر زدم ولی خب الان حالم خوبه با وجودی که هفته دیگه کنکور دارم و انرژی خوبی دارم و از رفتار های بدم آگاه شوم جلوشون رو گرفتم بنظرت چیکار کنم تا تیر و اینکه تو فکر اینم پشت کنکور بمونم سال اولم بود پایه رو خوندم ۸۰ درصد دوازدهم هم خوندم تستی ول کردم خیلی وقت اگه میشه راهنماییم کن

سلام عزیزم 

منم مثل خودت کنکوریم

تو هفته باقی مونده فقط آزمون بزن. کنکور های سال قبل از ۹۸ شروع کن تا ۴۰۲ و خووووب تحلیل کن و نکاتشو یاد بگیر ( یک جاهایی هم به کتاب مراجعه کن تا نکته رو عمیق بفهمی)

بعداز کنکور اردیبهشت هم صد درصد تو بزار رو نهایی

میگم  من که امسال تر زدم ولی خب الان حالم خوبه با وجودی که هفته دیگه کنکور دارم و انرژی خوبی دا ...

ناامید نشو ، تا لحظه آخر بجنگ ! 

اگه دوازدهمی هستی ، به نظرم اولویتت دوازدهم باشه 

یعنی دوازدهم رو به معنای واقعی بخور. 

تستی و تشریحی و... 

از پایه هم پیش نیاز هارو مسلط شو 

ساعت مطالعه تو بالا ببر ... 

هدفت رو بذار کنکور تیر ماه ، ولی الویتت نهایی باشه 

چون اگه نهایی خراب کنی ، نتیجه کنکورت هم خراب میشه :) 

کنکور اردیبهشت هم صرفا برو تا با محیط آشنا بشی ، و دفترچه و زمانبندی دستت بیاد 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

چشم یعنی میگ تالحظه اخر پای همن کنکور بمونم ؟ به پشت فک نکنم؟

اصلا فکر نکن 

پلن دوم نداشته باش ‼️ 

بگو من همین ۲ ماه و خورده ای رو تمام تلاشمو میکنم 

ولی الویتت نمرات نهایی باشه :) 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨