2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بهم بی توجهی میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 43 پست

یکم وابستگیتو کم کن و با همه جوری رفتار کن که انگار رودروایسی داری باهاشون صمیمی نشو مخصوصا که اخلاقای خاصی دارن که بدت میاد اما مهم تر از همه کتاب بخون اول از کتابایی شروع کن که مردارو بشناسی تا شوهرت همیشه عاشقت باشه مثل مردان مریخی و زنان ونوسی یا زبان عشق مردان و... تو نینی سایت و اینستا و ..‌ سرچ کن سیاست زنانه یادبگیر البته هیچ چیزیو بدون فکر کردن انجام نده بخصوص ترفندای عشوه گری و شوخی با همسرو اینا چون ی سری از مردا واکنش مخالف نشون میدن و بدتر عصبی میشن

تا درد نکشی تغییر نمیکنی،تا تغییر نکنی پیشرفت نمیکنی.دوست عزیز اگه با نظرام مخالفی میتونی کاملا محترمانه نظرتو بگی.همه با هم دوستیم و قراره بهم کمک کنیم.
ی خونه جدا بگیرین  منم ۴ماه پیش پدرشوهرم اینا بودم با شوهرم ک حرف میزدم باید ب مادرشوهرم جواب ...

نمیذارن جدا بشیم شوهرمم نمیاد میگه من با مامان و بابام و خواهر مجردم یجا زندگی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمتر رفت و آمد کن براشون حد و مرز تعیین کن هیچوقت اسم کوچیکشونو خالی بکار نبر حتما یا خانوم یا جون اضافه کن به اسمشون با همسرتم بشین صحبت کن اگه آدمیه که به حرفت گوش میده سنگاتو وا بکن.۱۳ سال یا ۱۶ سال بودی نمیدونستی رفتار درست همسر چیه ولی کم کم تحقیق کن برای همسرتم حد و مرز تعیین کن که بهت بی احترامی نکنه خصوصا تو جمع.چون هم راه دخالت باز میشه هم دیگران بهتون احترام نمیزارن و آرامشتون بهم میریزه

تا درد نکشی تغییر نمیکنی،تا تغییر نکنی پیشرفت نمیکنی.دوست عزیز اگه با نظرام مخالفی میتونی کاملا محترمانه نظرتو بگی.همه با هم دوستیم و قراره بهم کمک کنیم.
اوووه🤦‍♀️🤦‍♀️چی بگم کاش حداقل همون اوایل شرط میزاشتی خونه بگیره بعد ازدواج کنین زندگی شریکی اصلا خ ...

دیگه چی بگم الانم خدا کنه شوهرم باهام خوب باشه شاید تونستیم جدا بشیم

واییی خیلی ممنونم خیلی مفید بود✨️

خواهش میکنم.اگه ۱۳ سالگی میشناختمت نمیزاشتم بله بگی چون خودم تو ۲۱ سالگی فهمیدم من از همسر چه توقعاتی دارم ادم تازه بعد ۱۸ پخته میشه اما حالا که شده سعی کن زندگیتو جمع کنی خیلی کتاب بخون راجب اعتماد به نفس بعد راجب عزت نفس بخون.پیش هرمشاوریم نرو اکثرشون بیسوادن.فکر طلاقم نیفته تو سرت چون هنوز هیچی بلد نیستی از راه های ارتباطی و ... . اینم بهت بگم تو رفتار با همسرت هیچوقت تظاهر به هیچی نکن فقط خودت باش سعی کن خشمتو کنترل کنی بی احترامی نکنی چه به خودش چه خانوادش چون از چشم هم میفتین.هرچیم ازش میخوای رک و راست بهش بگو تا به مردا نگی نمیفهمن چی میخوای فک نکن خودش باید حدس بزنه.و اینکه تازه ۲ ساله ازدواج کردین اکثر دعواها بخاطر خانوادس و فکر نکن ازدواج قصه ی پریانه و همیشه رمانتیک.

دیگه چی بگم الانم خدا کنه شوهرم باهام خوب باشه شاید تونستیم جدا بشیم

یکم اطلاعاتتون بیشتر کن به خودت وابستش کن بگیر تو مشتت.ببین به مردا هرچی بگی همون میشن و همونو به خودت برمیگردونن.ی جوری باهاش صحبت کن که فکر کنه آدم مستقلیه.مثلا بگو انقدر از بچه ننه ها بدم میاد همش میچسبن به مادرشون ولی خداروشکر شوهر من این مدلی نیس از پس خودش برمیاد.البته اینم بگم اگه زیاد روی مستقل شدن تاکید کردی و حساس شده بهتره غیر مستقیم این حرفارو بهش بزنی

من حتی جلوی خانواده ام ایستادم بخاطرش سه روزه سرما خوردم خونه مامانمم امشب اومده دنبالم بدون اینکه ب ...

قربونت دلت برم

روحیه ت مثه منه

ولی من لجبازم و مغرور از درون میشکنم ولی از بیرون پدر طرفو در میارم

خیلی جلوش کوتاه اومدی..خیلی بهش هیچی نگفتی..یعنی اینجوری بگم اصلا ازت حساب نمیبره!

اتفاقا میگن بچه بیار زندگیت خوب میشه من نمیدونم چیکار کنم 

غلط کردن بچه شرایط رو بدتر میکنه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸