2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 20 روز پیش فهمیدم tsh بالاست البته کمی مثل شما بقیه موارد نرمال بود اینم نوعی از کم کاری تیروئیده بهش میگن هاشیموتو یه جور خودایمنی بدن هست نسبت به هورمونای تیروئید تو اینترنت سرچ کن ازش مطلب زیاد هست دارم لوو تیروکسین میخورم روزی نصف قرص ولی دکتر در مورد تا آخر عمر چیزی نگفت اگه لازم باشه خوب ایرادی نداره دوستم فکر خودتو خراب نکن سرطان چیه دیگه حالا یه عالمه آدم هست قرص نمیخوره سرطانم گرفته فکر خودتو خراب نکن به نظر من صحت نداره گلم ضمنا استرس برای هیچ بیماری خوب نیست وکلا نباید استرس داشته باشی من 1 ماه بعد از مصرف قرص دوباره باید تست بدم
راستی من پرولاکتینمم بالا بود چون خیلی کم بالا بود گفتن ممکنه بخاطر تی اس اچ که رفته بالا باشه شما چطور ؟
راستی یاسمین جون tsh من اون مقدار که بالا بود دکتر گفت اینکه بخواد مانع بارداریم بشه احتمالش خیلی ضعیفه ولی پرولاکتین اگه بالا باشه روی آزاد شدن تخمک تاثیر داره باید فسا رو کنترل کنیم تا اگه دلیل بالا رفتن پرولاکتین اون باشه بیاد پائین